Survivor All Star: «Κοιμόμουν κι άκουσα την Καρολίνα να λέει στον Ηλία...» - Χαμός μεταξύ Εύης και Καρολίνας

Με αφορμή την χθεσινή ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Κοιμόμουν κι άκουσα την Καρολίνα να λέει στον Ηλία...» - Χαμός μεταξύ Εύης και Καρολίνας

Λεπτό δεν έχουν σταματήσει όπως φαίνεται στο αποψινό 25/1 επεισόδιο του Survivor All Star οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας, με αφορμή το χθεσινοβραδινό συμβούλιο.

Αρχικά, είδαμε να σημειώνεται ο κακός χαμός μεταξύ του Κρις, της Μαριαλένας και της Καρολίνας μιας και τις κατηγόρησε πως κινούνται ύπουλα και πως κάνουν πολύ κακό στην ομάδα, καθώς βρίσκονται κρυφά με τον Σάκη και τον Μάριο (δείτε εδώ ακριβώς τι ειπώθηκε μεταξύ τους).

Χαμός μεταξύ Εύης και Καρολίνας πριν το αγώνισμα

Πέρα από αυτό, εντάσεις σημειώθηκαν και λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου μεταξύ της Καρολίνας και της Εύης. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας αναφέρθηκε στην χθεσινή του ψήφο στην Εύη, τονίζοντας πως δεν είχε άλλη επιλογή και πως την είχε ήδη ενημερώσει, ωστόσο η Εύη πειράχτηκε, καθώς όπως αποκάλυψε, άκουσε την ώρα που κοιμόταν την Καρολίνα να του λέει να την ψηφίσει, μιας και δεν έχει φέρει νίκες αυτή τη βδομάδα.

Τότε, τον λόγο πήρε η Καρολίνα, κατηγορώντας την Εύη πως εκείνη την ψήφισε χωρίς να έχει καμία δικαιολογία παρόλο που ήταν κοντά.

Τι είπε νωρίτερα η Καρολίνα για τον Κρις

«Έχουμε και τον Κρις. Το φρούτο που ξεπρόβαλε στo συμβούλιο. Είναι ένα νέο φρούτο… Έχει άποψη για την προειδοποίηση που φάγαμε κι έβγαλε σενάριο. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι υποκινούμενο από κάποιον ή ήθελε να βγάλει την δική του στρατηγική. Κρις με τι αέρα έχεις έρθει; Κι ειδικά που είσαι φαγωμένος… Έχεις θράσος αγόρι μου…»