Survivor All Star: Τα είπε όλα με μια φράση - Η νέα αιχμηρή ανάρτηση του Μπο για Μάριο & Καρολίνα 

Χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Τα είπε όλα με μια φράση - Η νέα αιχμηρή ανάρτηση του Μπο για Μάριο & Καρολίνα 

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Μπο, καθώς η σύντροφός του, Καρολίνα με την οποία όπως είπε τέλειωσε οριστικά, τον απάτησε στο Survivor All Star με τον συμπαίκτη και φίλο τους, Μάριο Πρίαμο, μιας και βγήκαν πλάνα με τα φιλιά τους.

Ο ράπερ, αμέσως μετά σε συνέντευξή του, παραδέχτηκε πώς από εκεί και πέρα η σχέση του με την Καρολίνα αποτελεί παρελθόν και πως δεν πρόκειται να δώσει ευκαιρία.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες ακούστηκε αρκετά το ενδεχόμενο ο Μπο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο Survivor All Star, ωστόσο δεν θα το κάνει με κανένα οικονομικό τίμημα, κάτι που αποκάλυψε χθες 24/1 το πρωί ο πολύ στενός του φίλος και γνωστός δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Αρχικά, η ομάδα της εκπομπής σχολίασε το 23/1 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και λίγο αργότερα ο Στέφανος, αποκάλυψε ότι οι πληροφορίες που θέλουν τον Μπο να μην σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor παρά τις φήμες.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπο, ο φίλος μου ο Μπάμπης, δεν πρόκειται για κανένα οικονομικό τίμημα, όποιο ποσό, με όποιους όρους -ενδεχομένως εκπομπές- να μπει στο Survivor. Είναι 24 Γενάρη και για να το λέω σημαίνει ότι έχω μιλήσει μαζί του και για να το λέω είμαι σίγουρος», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Δεν θα μπω στο Survivor, δεν θέλω σχέση με τα σκουπίδια...», έγραψε το σούπερ της εκπομπής και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εξήγησε ότι αυτά είναι δικά του λεγόμενα, καθώς, όπως είπε, ο Μπο έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί σκουπίδια αυτούς που τους είχε εμπιστευτεί αλλά τον πρόδωσαν (δείτε εδώ την κίνηση του Βο στα μπουζούκια μετά το επίμαχο πλάνο της Καρολίνας & του Πρίαμου).

Η ανάρτηση του Μπο για Μάριο & Καρολίνα

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 25/1, ο Μπο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του σε story, γράφοντας: "Παρακολουθώ τα πάντα..."

Η ανάρτηση του Μπο για Μάριο & Καρολίνα