Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αποψινό 25/1 έπαθλο φαγητού

Θα πάτε χορτάτοι στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αποψινό 25/1 έπαθλο φαγητού

Για έπαθλο φαγητού αγωνίστηκαν στο αποψινό 25/1 επεισόδιο του Survivor All Star Κόκκινοι και Μπλε, το οποίο είχαν ανάγκη πολύ και οι 2 ομάδες, μιας και έχουν φάει ελάχιστα με αποτέλεσμα να είναι όλοι οι παίκτες σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Ποια ομάδα κέρδισε το αποψινό 25/1 έπαθλο φαγητού

Το αποψινό λοιπόν έπαθλο όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ήταν διάφορες παραδοσιακές πίτες με πολλές γεύσεις, κάτι που τους τρέλανε όλους και έτσι μπήκαν στον αγώνα πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ. Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να σημειώσει περισσότερες νίκες και να κερδίσει το φαγητό ήταν οι Μπλε, με σκορ 10-6, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.

Μάλιστα τον τελευταίο πόντο τον έφερε η Καρολίνα η οποία είναι αυτές τις μέρες στο μάτι του κυκλώνα για την ομάδα της. Έτσι λοιπόν, οι Μαχητές θα πάνε αργότερα στο συμβούλιο του νησιού χορτάτοι. Ωστόσο, θα χάσουν έναν δικό τους... (δείτε εδώ ποιον).

Ο τσακωμός πριν ξεκινήσει το αγώνισμα

Αρκετές εντάσεις σημειώθηκαν και λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου μεταξύ της Καρολίνας και της Εύης. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας αναφέρθηκε στην χθεσινή του ψήφο στην Εύη, τονίζοντας πως δεν είχε άλλη επιλογή και πως την είχε ήδη ενημερώσει, ωστόσο η Εύη πειράχτηκε, καθώς όπως αποκάλυψε, άκουσε την ώρα που κοιμόταν την Καρολίνα να του λέει να την ψηφίσει, μιας και δεν έχει φέρει νίκες αυτή τη βδομάδα.

Τότε, τον λόγο πήρε η Καρολίνα, κατηγορώντας την Εύη πως εκείνη την ψήφισε χωρίς να έχει καμία δικαιολογία παρόλο που ήταν κοντά.