Survivor All Star: «Κάνουμε σαν κοκόρια σε κοτέτσι» - "Σφαγή" στους Κόκκινους μετά την ήττα τους

Έφεραν πολλές εντάσεις τα λάθος ματσαρίσματα που έκαναν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Κάνουμε σαν κοκόρια σε κοτέτσι» -

Για παραδοσιακές πίτες έπαιξαν στο αποψινό 25/1 επεισόδιο του Survivor All Star Κόκκινοι και Μπλε, οι οποίοι μπήκαν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και πεινασμένοι από ποτέ, μιας και έχουν να φάνε εδώ όλοι εδώ και αρκετές μέρες.

Τελικά, την νίκη την πήραν οι Μαχητές, κάνοντας το σκορ 6-10, με την Καρολίνα να φέρνει μάλιστα τον τελικό και χαριστικό πόντο.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι Διάσημοι έκατσαν κάτω και προσπαθούσαν να καταλάβουν τους λόγους που τους έφεραν σε αυτό το αποτέλεσμα, με όλους εν τέλει να συμφωνούν πως αυτό που έφταιγε ήταν ξεκάθαρα ο τρόπος που έκαναν στον δεύτερο γύρο τα ματσαρίσματα αλλά και το γεγονός πως ο καθένας έβγαλε προς τα εγώ του, αντί να σκεφτεί το γενικό καλό της ομάδας.

Χαμός στους Κόκκινους λόγω των ματσαρισμάτων

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Ασημίνα προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα, με αφορμή την ερώτηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιανό. Συγκεκριμένα, η ίδια σχολίασε την στάση του Μάριου και της Σταυρούλας οι οποίοι της ζήτησαν να μη σχολιάσουν τίποτα από τα ματσαρίσματα του αγώνα.

«Μετά από ένα σημείο… δεν θέλω να πω τη λέξη φίμωτρο, αλλά να κλείσω και το στόμα μου να μη μιλάω; Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά. Ο Μάριος τώρα μου είπε να μην ανοίγω το θέμα και η Σταυρούλα Όταν με ρωτούν κάτι, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Με ρώτησε γιατί είχα νεύρα και τα νεύρα οφείλονταν στο ματσάρισμα» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Με την σειρά της, η Σταυρούλα απάντησε: «Όταν καθίσαμε σαν ομάδα και το συζητήσαμε πιο ήρεμα και καλά, είπαμε να μην έρθουμε εδώ πέρα μετά τη λήξη του αγώνα και να το συζητήσουμε πάρα πολύ».

Οι εντάσεις όμως συνεχίστηκαν και αφότου επέστρεψαν στην καλύβα, τονίζοντας πως έκαναν στα κοκόρια σε κοτέτσι και πως μιλάνε όλοι μαζί με αποτέλεσμα να επικρατεί μια τεράστια οχλαγωγία, η οποία δεν θα τους οδηγήσει πουθενά αλλού πέρα από το να τσακώνονται, να χάνουν και να μένουν τελικά νηστικοί.