Survivor All Star: «Αν φύγει η Καρολίνα...» - Η αναφορά του Μάριου στην Καλύβα μετά τα επίμαχα πλάνα τους

Τι απάντησε για το ενδεχόμενο αποχώρησής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Αν φύγει η Καρολίνα...» - Η αναφορά του Μάριου στην Καλύβα μετά τα επίμαχα πλάνα τους

Υποψήφια προς αποχώρηση είναι αυτή την εβδομάδα η Καρολίνα στο Survivor All Star, μαζί με τον Σπύρο, τον Τάκη και τον Γιώργο. Η ίδια αυτές τις μέρες έχει συζητηθεί περισσότερο από όλους λόγω των κρυφών συναντήσεων που είχε με τον Μάριο Πρίαμο για αυτό και οι περισσότεροι συμπαίκτες της αποφάσισαν να την ψηφίσουν, ειδικά ο Κρις, που την κατηγόρησε ότι μοιράζεται με την αντίπαλη ομάδα στρατηγικές και μυστικά (δείτε εδώ ακριβώς τι είπε).

Η αναφορά του Μάριου Πρίαμου στην Καρολίνα Καλύβα

Μάλιστα, στο αποψινό 25/1 επεισόδιο και συγκεκριμένα λίγο πριν την έναρξη του συμβουλίου, ο Μάριος ανέφερε στις κάμερες πως η μόνη αποχώρηση που θα τον αγγίξει θα είναι της Καρολίνας, μιας και έχουν έρθει πολύ κοντά και θα στεναχωρηθεί και θα πειραχτεί πολύ αν φύγει.

«Σήμερα είναι η δυσκολότερη ημέρα για κάθε εβδομάδα, μιας κι είναι συμβούλιο αποχώρησης κι ένα παιδί φεύγει. Είναι πολύ κοντά τα πράγματα. Ο Σπύρος δεν θα φύγει, ούτε ο Ασημακόπουλος και θα παιχτεί ανάμεσα στην Κάρολ και στον Τάκη. Αν θα αποχωρήσει η Καρολίνα και με πειράξει, σίγουρα γιατί είναι μια κοπέλα με την οποία έχω έρθει κοντά. Δεν έχω έρθει κοντά με τον Τάκη και τον Ασημακόπουλο ας πούμε, αλλά σίγουρα είναι διαφορετική η αποχώρηση της Κάρολ παρά του Τάκη ή του Ασημακόπουλου» είπε ο Μάριος.

Να υπενθυμίσουμε πως οι δυο τους φαίνεται πως έχουν κάτι ερωτικό μεταξύ τους, μιας και τα πλάνα που βγήκαν στο φως τους έδειχναν να φιλιούνται, ωστόσο και οι δυο στην πραγματική ζωή έχουν σχέση. Η Καρολίνα με τον Μπο και ο Μάριος με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Τελικά, θα είναι η Καρολίνα αυτή που θα φύγει απόψε; Δείτε εδώ!

Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τα φιλιά Μάριου & Καρολίνας

Όταν η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου στο δρόμο, η αντίδραση της ήταν απίστευτη απέναντι στη δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν. Δεν θέλησε να απαντήσει και αφού έγινε αρχικά έξαλλη ξεκίνησε να περπατάει πιο γρήγορα.

«Δεν είναι ωραίο! Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε όμως! Όχι», είπε στη δημοσιογράφου που της ζητούσε να κάνει κάποια δήλωση.