Survivor All Star: «Με είπαν δεύτερο Μαρτίκα! Δεν...» - Ενοχλημένος ο Κρις μετά την "επίθεση" Μαριαλένας & Καρολίνας

Ο κακός χαμός μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Με είπαν δεύτερο Μαρτίκα! Δεν...» - Ενοχλημένος ο Κρις μετά την

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει από χθες 24/1 στο Survivor All Star μεταξύ του Κρις και Μαριαλένα - Καρολίνα, εξαιτίας των όσων έγιναν στο συμβούλιο του νησιού, με αφορμή τα κρυφά... ραντεβουδάκια των κοριτσιών με Σάκη - Μάριο.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινοβραδινό 24/1 συμβούλιο του νησιού, ο Κρις έστησε στον τοίχο τις 2 κοπέλες και ειδικότερα την Καρολίνα, με τον ίδιο να τις κατηγορεί πως κάνουν κακό στην ομάδα τους και πως αποκαλύπτουν στρατηγικές και μυστικά των Μπλε στους Κόκκινους.

Φυσικά, τόσο τα κορίτσια όσο και τα 2 αγόρια διέψευσαν όλες τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς του, τονίζοντας πως δεν του αρμόζει να λέει πράγματα για τα οποία δεν ήταν παρών, μιας και ο Κρις μπήκε μόλις στο παιχνίδι (δείτε εδώ ακριβώς τι ειπώθηκε μεταξύ τους).

Οι εντάσεις αυτές συνεχίστηκαν και έπειτα στη καλύβα (δείτε εδώ τι έγινε).

Οι δηλώσεις του Κρις για Μαριαλένα - Καρολίνα

Από την πλευρά του, ο Κρις δήλωσε στη κάμερα πως τον αποκάλεσαν δεύτερο Μαρτίκα, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου, τονίζοντας πως είναι πολύ φρέσκος ακόμα για να σκέφτεται με στρατηγικές και δολοπλοκίες, απλώς, όπως είπε, αποκάλυψε ένα γεγονός και μια πραγματικότητα που είδε.

Μάλιστα, ανέφερε πως είναι σίγουρος πως αποκαλύπτουν και μοιράζονται μεταξύ τους μυστικά, ειδικά η Καρολίνα, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι, μιας και είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Τι είπαν από πλευράς τους οι 2 κοπέλες για τον Σταμούλη

«Αυτό που με ενόχλησε από την ομάδα μου είναι ότι χθες στο συμβούλιο με έπιασε λίγο εξ απήνης και είπε κάποια πράγματα που τον ενοχλούσαν τελικά, αλλά ποτέ δεν έχει έρθει να τα πει μπροστά μου. Οπότε εγώ χθες πήρα την πρωτοβουλία, αργά το βράδυ, αφού γυρίσαμε από το συμβούλιο, να πάω στην και να τους κάνω μία στενή παράκληση και όχι θερμή. Τους είπα πως από εδώ και στο εξής, εάν έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου, θέλω να έρχεστε και να μου το λέτε, να το συζητάμε, να το λύνουμε ή να μην το λύνουμε. Να μην πηγαίνω στο συμβούλιο και με πιάνετε εξ απήνης και ακούω πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα πράγματα που δεν τα έχω ακούσει ποτέ», είπε η Μαριαλένα.

«Έχουμε και τον Κρις. Το φρούτο που ξεπρόβαλε στo συμβούλιο. Είναι ένα νέο φρούτο… Έχει άποψη για την προειδοποίηση που φάγαμε κι έβγαλε σενάριο. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι υποκινούμενο από κάποιον ή ήθελε να βγάλει την δική του στρατηγική. Κρις με τι αέρα έχεις έρθει; Κι ειδικά που είσαι φαγωμένος… Έχεις θράσος αγόρι μου…», είπε η Καρολίνα.