«Έχεις έναν τέτοιο παιδαρά και κοιτάς το Μάριο;» - Ο Τριαντάφυλλος ''ξεφτίλισε'' την Καρολίνα για το φλερτ της στο Survivor all star

Είναι φανερά με τη μεριά του Βο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχεις έναν τέτοιο παιδαρά και κοιτάς το Μάριο;» - Ο Τριαντάφυλλος ''ξεφτίλισε'' την Καρολίνα για το φλερτ της στο Survivor all star

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί επαγγελματικά να ασχολείται με το τραγούδι, ωστόσο βλέπουμε να έχει μεγάλη αγάπη για το Survivor και συγκεκριμένα για το all star, καθώς από την πρεμιέρα και μετά, όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρεται σε αυτό.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του, ο Τριαντάφυλλος έκανε νέες δηλώσεις στο Happy day, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 26/1 με τον ίδιο να κάνει κάποια πράγματα ξεκάθαρα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στο Survivor, δεν πάω εγώ σε αυτό το παιχνίδι. Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με είπαν κ@λ@τούμπα και ότι θα μπω με 40.000 τον μήνα. Τελικά κ@λ@τούμπες είναι αυτοί. Απέδειξα ότι δεν πρόκειται να πάω ούτε με 100.000 ευρώ, δεν αφήνω το παιδί», είπε ο Βο για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

«Ο Βασάλος μια χαρά, δε μιλάει, ειναι να περάσει η βδομάδα να πάρουμε το τάλιρο. Δε μετάνιωσα για αυτά που είπα για εκείνον. Κάθεται εκεί με το 17-18%. Ειρωνεύτηκε το 60% το δικό μας. Βασάλο μου έτσι ειναι αγόρι μου. 17-18-19% το πολύ. Είχες στο μυαλό σου ρε φίλε στο βαν πριν φύγεις, να πεις κάτι για μένα ειρωνικά και για το 60%. Να όμως που ήρθε μπούμερανγκ. Μπορεί και αυτός να με είχε αφίσα στο δωμάτιό του», είπε ο τραγουδιστής για τον Βασάλο.

Και αφού τοποθετήθηκε για το αν θα πάει στο παιχνίδι εν τέλει και αφού ξεκαθάρισε όσα έχουν ειπωθεί για το Βασάλο (δείτε εδώ τη σπόντα του για τα νούμερα) στη συνέχεια δε μπόρεσε και να μην τοποθετηθεί στο φλερτ, που όλος ο κόσμος είδε στις οθόνες του σχετικά με την κοπέλα του Βο, Καρολίνα και τον Πρίαμο.

Τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για τον Βο μετά το σάλο στο Survivor all star

«Μίλησα με τον Μπο. Είναι ένα απίστευτο παιδί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να τα έχεις με τον Μπο, έναν τέτοιο παιδαρά, και να κοιτάς τον Μάριο; Είναι στεναχωρημένος. Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν πάει ταξίδι με τον Μπο και τη Μαριαλένα. Η Καρολίνα έλεγε στον Μπο ότι τον αγαπάει», κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.