Survivor all star: Το έγραψε δημόσια σε όλο το twitter - ''Σούσουρο'' με το σχόλιο του Τζέιμς για τον Κατσούλη

Τον ''άδειασε'' κανονικότατα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Το έγραψε δημόσια σε όλο το twitter -  ''Σούσουρο'' με το σχόλιο του Τζέιμς για τον Κατσούλη

Πολλά και διάφορα βλέπουμε να συμβαίνουν στο Survivor all star και συγκεκριμένα το ενδιαφέρον στο φετινό κύκλο έχει να κάνει με το γεγονός, πως όλοι οι παίκτες, που αγωνίζονται είναι διαβασμένοι.

Σε αντίστοιχη θέση είναι όμως και οι παλιοί παίκτες, που δε μπήκαν στο παιχνίδι ωστόσο έχουν αντίληψη του συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο και έτσι με δηλώσεις τους, τα μεταφέρουν και στο τηλεοπτικό κοινό, όπως έκανε συγκεκριμένα με νέες δηλώσεις του ο Τζέιμς Καφετζής.

«Εμάς δεν μας πολυέλεγαν για τα νούμερα και αγχωνόμασταν. Θυμάμαι στις αρχές ο Τριαντάφυλλος αγχωνόταν και έλεγε: ρε παιδιά, θα έρθει εδώ ο Ατζούν θα μας ρίξει καμιά βόμβα, κανείς δεν κάνει τίποτα, πώς θα κάνουμε νούμερα; Έλεγε σε εμένα: αν είναι να μην κάνουμε νούμερα, καθόμαστε και πεινάμε εδώ άδικα, δεν το βλέπει κανείς και ταλαιπωρούμαστε. Και είχε έρθει μια φορά ο Ατζούν μετά το δίμηνο να μας πει ότι κάνει πάρα πολύ μεγάλα νούμερα, περνάμε το Master Chef και να συνεχίσουμε έτσι», είχε πει ο Τζέιμς Καφετζής.

Σε κάθε περίπτωση ο πρώην παίκτης απασχόλησε τότε με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, αλλά και τώρα με όσα βλέπει να συμβαίνουν και μάλιστα τα παραθέτει δημόσια με όποιον τρόπο μπορεί.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η συμπεριφορά του Σάκη Κατσούλη, που για πολλούς δεν είναι αληθινή ενώ παράλληλα προκαλεί πολλούς σχετικά με τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη (δείτε εδώ ποιοι 2 παίκτες σκάβουν το λάκκο του Κατσούλη).

Έτσι λοιπόν, ο Τζείμς έκανε ένα tweet στην πλατφόρμα ως απάντηση σε ένα σχόλιο άλλου χρήστη, με το οποίο επιβεβαίωνε και εκείνος με τη σειρά του, πως η συμπεριφορά του Κατσούλη μπροστά στις κάμερες δεν είναι 100% αυτή, που βγαίνει προς τα έξω.

Το όλο νόημα σχόλιο του Τζέιμς Καφετζή για τον Σάκη Κατσούλη

Survivor - James