Άγριος ξυλοδαρμός στο Survivor - Το κάλυψαν παραγωγή, Ατζούν Ιλιτζαλί και ΣΚΑΙ

Έγινε πρώτη φορά γνωστό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριος ξυλοδαρμός στο Survivor - Το κάλυψαν παραγωγή, Ατζούν Ιλιτζαλί και ΣΚΑΙ

Μπορεί να γίνονται πολλά spoil για το Survivor Αll Star, ωστόσο, όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες και ξεπερνούν τα όρια, η παραγωγή προσπαθεί να τα κρύψει από τα media, καθώς μπορεί να εκθέσουν το παιχνίδι.

Μια λοιπόν τέτοια αποκάλυψη έκανε η Ελένη Τσολάκη στο πλατό της εκπομπής Open Weekend, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιωρίκα Πιλίδη.

Ο ξυλοδαρμός στο Survivor

Συγκεκριμένα αφορμή στάθηκαν τα σχόλια πως υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως υπήρξαν πολλά σκηνικά στο Survivor All Star ανάμεσα στο ζευγαράκι Καρολίνα Καλύβα και Μάριος Πρίαμος, χωρίς ωστόσο να διαρρέει το οτιδήποτε.

Η Ελένη Τσολάκη λοιπόν, πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο περσινό Survivor, αποκαλύπτοντας πως έγινε ένας ξυλοδαρμός που δεν έδειξε ποτέ η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Η σκηνή που θα δείξει την Κυριακή το All Star με πρωταγωνιστή τον Χανταμπάκη

Από όταν ανακοινώθηκε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης θα συμμετέχει στο Survivor All Star όλοι περίμεναν πως όλα θα γυρνούν γύρω από το όνομά του αλλά τελικά η πραγματικότητα απείχε κατά πολύ! Στόμα έχει και μιλιά δεν έχει είναι η φράση που χαρακτηρίζει την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο φέτος.

Επειδή, όμως, για όλα υπάρχει λόγος πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αποκαλύψει πως είχε έρθει σε ρήξη με την παραγωγή και σε αυτό οφείλονται τα μειωμένα πλάνα και η τόση ησυχία (δείτε εδώ γιατί είχαν διαφωνήσει). Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό μας τις επόμενες ημέρες ο Χανταμπάκης θα πρωταγωνιστήσει...

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Στέλιος Χανταμπάκης θα προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων στην ομάδα του καθώς για ακόμα μια φορά θα αρνηθεί να φάει από τις ελάχιστες προμήθειες που έχουν αλλά αντί να μοιράσει την μερίδα του σε όλους τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας θα πάρει την πρωτοβουλία και θα δώσει το πιάτο του μόνο στον Σάκη Κατσούλη!

Οι πρώτοι που θα αντιδράσουν στην κίνηση αυτή θα είναι η Ασημίνα, ο Μαρτίκας και η Αφροδίτη! Το τι θα ακολουθήσει δεν περιγράφεται με λόγια...