«Οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι;» - Η αντίδραση του Πηλίδη για το ειδύλλιο Πρίαμου & Καρολίνας στο Survivor All Star

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι;» - Η αντίδραση του Πηλίδη για το ειδύλλιο Πρίαμου & Καρολίνας στο Survivor All Star

Μεγάλο "ντόρο" έχει κάνει το τελευταίο 24ωρο η φημολογούμενη σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα, μετά το ερωτικού περιεχομένου Trailer του Survivor All Star (δείτε το εδώ) για σήμερα 22/1 Κυριακή, από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Με αφορμή το trailer και τα όσα ακούγονται για τους δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιωρίκας Πηλίδης μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Open Weekend, το πρωί της Κυριακής (22/1). Να υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Γειά σου» μίλησε και ο πρώην πλέον σύντροφος της Καρολίνας και την χώρισε δημόσια (δείτε εδώ το βίντεο).

H αντίδραση του Πηλίδη για Καρολίνα και Πρίαμο

Στην εκπομπή «Open Weekend» και τη Βίκυ Δέτσικα μίλησε ο Γιωρίκας Πιλίδης για το Survivor, τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ σχολίασε και το τρέιλερ με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

«Το είδα το τρέιλερ, μια χαρά, οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι; Είναι ένα συνηθισμένο πράγμα. Κάτω από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις δημιουργούνται δυνατά συναισθήματα.

Άστοχο το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα για το ότι παίζουν σε εκπομπή ερωτικού περιεχομένου. Κι ο ίδιος είχε τη δική του γνωριμία μέσα στο Survivor», είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης: «Η παραγωγή ήξερε ότι θα πουλήσει αυτό. Πολλοί παραβιάζουν τους κανόνες του Survivor. Κι εγώ τους είχα παραβιάσει».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τους έρωτες του Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στο Γειά σου, το Σάββατο 21/1, μετά τον Μπό και απάντησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα στους παίκτες και άφησε να εννοηθούν πολλά.

«Έχει πάρα πολλή δουλειά το φετινό Survivor, αλλά το μόνο που αξίζει είναι αυτή η θέα πίσω μου που είναι μαγική. Είναι δύσκολο φέτος να καταλάβουμε πότε κάνουν ριάλιτι οι παίκτες, είναι έμπειροι και ξέρουν να κρύβονται.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πολλούς followers και ο κόσμος πίστεψε ότι θα παραμείνει, οπότε δεν τη στήριξε. Ο Βασάλος δεν εκφράζεται, έχει πολύ χιούμορ αυτό είναι η άμυνά του, δεν του άρεσε η αποχώρηση της Ευρυδίκης», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αγωνιστικά με έχει εκπλήξει ο Νίκος Μπάρτζης και ο Στέλιος Χανταμπάκης, που είναι πολύ προσεκτικός σε όλα. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αθόρυβος στην αρχή και αυτό ήταν η στρατηγική του, δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. Οι συμπαίκτες του Σπύρου Μαρτίκα δεν ψαρώνουν με αυτά που τους λέει».

«Το νησί είναι υπέροχο, έχει φοίνικες, ωραία ηλιοβασιλέματα. Είναι το κατάλληλο μέρος για να ερωτευτείς», κατέληξε.