«Ούτε στο έπαθλο επικοινωνίας δεν τον έβαλε! Πριν φύγει μου απαγόρευσε να...» - Η μητέρα της Καρολίνας «αδειάζει» ξανά τον Μπο

«Κόκκινη γραμμή ο Μπο!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ούτε στο έπαθλο επικοινωνίας δεν τον έβαλε! Πριν φύγει μου απαγόρευσε να...» - Η μητέρα της Καρολίνας «αδειάζει» ξανά τον Μπο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μητέρα της Καρολίνας «αδειάζει» τον Μπο για τις αποκαλύψεις του όσον αφορά την σχέση του με την κόρη της. Πριν από λίγες ημέρες τον είχε διαψεύσει για το σκηνικό με το αυτοκίνητο (δείτε εδώ όλα όσα είχε πει) ενώ το πρωί της Παρασκευής 27/1 μετά τις πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας για το πως ξεκίνησε το ειδύλλιό της με τον Μάριο (δείτε εδώ πως αντέδρασε όταν έμαθε από την δημοσιογράφο ότι ο Μάριος έχει σχέση), τον λόγο πήρε εκείνη κι ανέφερε πράγματα που πραγματικά δεν γνώριζε κανείς.

Οι αποκαλύψεις της μητέρας της Καρολίνας

«Της έτυχε να ερωτευτεί με τον Μάριο της, εγώ αισθάνομαι μια χαρά. Πιστεύω ναι είναι ερωτευμένη. Περιμένω να τη δω. Ήταν πολύ ξαφνικό αυτό, που ένιωσε ήταν αυτό, που λέμε έπαθε ένα κλικ. Νομίζω ότι υπάρχει έρωτας και από τις δύο πλευρές», είπε η μαμά της Kαρολίνας

Γενικότερα φαίνεται, πως η μαμά της αντιλαμβάνεται καλύτερα από τον καθένα τα συναισθήματα του παιδιού της και έτσι έμεινε περισσότερο στα λόγια της κόρης της για το Μάριο και λιγότερο για το Βο.

Φυσικά και η κυρία Ζωή αναφέρθηκε στον ράπερ και στο αν γνώριζε τη σχέση του παιδιού της με το Βο, καθώς από την πλευρά του είχε ειπωθεί ότι γνωρίζονται και πως έχουν και πολύ καλές σχέσεις.

«Τις 2 - 3 ημέρες πριν φύγει η Καρολίνα για Άγιο Δομίνικο ήρθαν στο Λουτράκι όλοι μαζί με τον Σάκη και την Μαριαλένα και εγώ είπα ''Καλώς του Survivors''. Από τη Μαριαλένα άκουσα, πως ίσως να την περίμενε κάτι στην έξω ζωή της μετά.

Πριν την αναχώρηση της Καρολίνας, μου είπε δε θέλω να μιλάς με το Βο καθόλου. Λογικό δεν είναι; Από την πρώτη μέρα όμως βγήκε και είπε τι έχει με τον Πρίαμο. Μου είπε να μην μιλήσω καθόλου με το Βο όσο θα λείπει,. Ούτε στο έπαθλο επικοινωνίας τον έβαλε καθόλου. Κόκκινη γραμμή. Τον ρώτησε η Καρολίνα και ούτε εκείνος ήθελε», είπε η μητέρα της Καρολίνας.