My Style Rocks: Ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό ο Δημήτρης Σκουλός - Τι συνέβη

"Πάγωσε" η Κατερίνα Καραβάτου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό ο Δημήτρης Σκουλός - Τι συνέβη

Ένα νέο επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 27/1 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλά.. Wednesday) και για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν οι εντάσεις, οι διαφωνίες και οι καυγάδες.

Γιατί έφυγε από το πλατό του My Style Rocks ο Δημήτρης Σκουλός

Όμως μάλιστα εμφανίστηκε η Βασιλική Λιγνού και έκανε πασαρέλα, ο Δημήτρης Σκουλός αιφνιδίασε την παρουσιάστρια, καθώς πήρε τον λόγο και είπε: «Κατερίνα μου, μπορώ επειδή έχω λιώσει εγώ από τη ζέστη να πάω να βάλω ένα κοντομάνικο και να έρθω; Ένα άλλο;

«Βεβαίως και μπορείς» απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου για να προσθέσει η διαγωνιζόμενη πως «σας περιμένω».

Δ.Σ.: Είσαι σίγουρη;

Β.Λ.: Ναι, ναι!

«Εγώ θα φύγω! Κυρία, όμως, δεν είπες όχι γιατί κάνουμε γύρισμα και δεν μπορεί να φύγει» συμπλήρωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να απαντήσει η παρουσιάστρια: «Να σου πω κάτι, όχι, γιατί πονάνε τα πόδια μου πάνω στα παπούτσια». Αμέσως μετά ο Δημήτρης Σκουλός επέστρεψε πίσω στη θέση του στο πλατό.

Ο χαμός που έγινε χθες 27/1 με τον Σκουλό & την Νικόλ Δεσποτοπούλου

Την σωστή ενδυματολογική εμφάνιση για την συνάντηση με τα πεθερικά τους έπρεπε να επιλέξουν στο σημερινό 26/1 επεισόδιο οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks (δείτε εδώ την σπόντα της Κατερίνας Καραβάτου για τα... δικά της πεθερικά).

Ωστόσο, μερικές παίκτριες έπεσαν στην παγίδα και βγήκαν εκτός concept, με τους κριτές να διαφωνούν έντονα με το αποτέλεσμα που παρουσίασαν μπροστά τους. Μια από αυτές ήταν η Νικόλ Δεσποτοπούλου, με την οποία ο Δημήτρης Σκουλός ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση καθώς όπως είπε μπορεί να πέτυχε μια καλή εμφάνιση, ξέφυγε όμως αρκετά από το concept.

«Ξέρεις που πας; Κατά… μην πω την λέξη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός. «Μα είσαι εκτός concept αγάπη μου. Είναι σαν εμένα να με κρίνουν για μια δουλειά, να πηγαίνω να φωτογραφίσω ένα 70s και εγώ να το κάνω grands, nirvana, άρα η δουλειά θα είναι ωραία; Ας είναι ωραίες φωτογραφίες, θα είναι εκτός concept. Είναι πολύ ωραίο αυτό που έφτιαξες θα σου έβαζα 5 βαθμούς, αλλά είναι εκτός concept», είπε ο Δημήτρης Σκουλός, με τη Νικόλ να ξεσπά σε κλάματα.