Survivor All Star: Αλλάζουν όλα - Η έκτακτη απόφαση του Ατζούν

Μετά την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Αλλάζουν όλα - Η έκτακτη απόφαση του Ατζούν

Το Survivor All Star έχει καταφέρει να βρίσκεται από την μέρα της πρεμιέρας στο στόχαστρο της προσοχής και του σχολιασμού, με τα νούμερα τηλεθέασης τις πρώτες μέρες να ήταν άκρως εντυπωσιακά, μιας και πέρναγαν το 30%.

Ωστόσο, μέρα τη μέρα έπεφταν σιγά σιγά, ειδικά κυρίως από τότε που επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα οι σειρές μυθοπλασίες, μερικές από τις οποίες αποτελούν αγαπημένη επιλογή του κοινού, με αποτέλεσμα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να νιώθει στο πετσί του τον ισχυρό ανταγωνισμό της prime time.

Για αυτό ο Ατζούν προχώρησε σε μερικές αλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα: «Εσύ τι λες να μείναμε στην τυπικούρα;» - Τι έδωσε ο Μάριος στην Καρολίνα πριν αποχωρήσει

Σημαντικές αλλαγές στο Survivor All star

Πλέον το Survivor προβάλλεται με διάρκεια μαμούθ για να βγει από την ζώνη μετάδοσης της μυθοπλασίας και να τσιμπήσει νούμερα τηλεθέασης και σε κενή εστία. Ο Ατζούν μεγάλωσε τα επεισόδια κατά σχεδόν 40 λεπτά, με στόχο να αυξήσει τον μέσο όρο του Survivor All Star, που πέφτει σε ποσοστά πέριξ του 12% - 15% κατά την ώρα κοινής μετάδοσης με τις σειρές (από τις 21:00 έως και τις 23:00.

Ενώ την πρώτη εβδομάδα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ολοκληρωνόταν έως τις 00:20, τα επεισόδια πλέον συμπληρώνουν τετράωρο, με τους τίτλους τέλους να πέφτουν στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. Με τα κόλπα αυτά και εφόσον ο ανταγωνισμός έχει πέσει για... ύπνο, το Survivor τσιμπάει μεταμεσονύκτια τα υψηλότερα ποσοστά του, με αποτέλεσμα να καταγράφει μέσο όρο πέριξ του 20%.

Διαβάστε περισσότερα: Spoiler 29/01: Αναμενόμενο - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Εκτός από αυτό όμως, ο Ατζούν και ο ΣΚΑΙ αποφάσισαν από αυτήν την εβδομάδα να προσθέσουν μια έξτρα μέρα προβολής. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι μέχρι στιγμής προβάλλεται Κυριακή - Τετάρτη, όπου σε εκείνο το επεισόδιο προβάλλεται η αποχώρηση κάθε παίκτη, αλλά και το έπαθλο φαγητού, μιας και τις επόμενες ημέρες οι 2 ομάδες παίζουν για την ασυλία.

Ωστόσο, αυτό πρόκειται να αλλάξει, μιας και πλέον θα βρίσκεται στο αέρα και τις Πέμπτες και όπως όλα δείχνουν αυτή τη Πέμπτη 2/1 θα βλέπουμε την αποχώρηση. Αν όχι, τότε θα παίζουν για έπαθλο φαγητού. Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν μόνο εκεί. Συγκεκριμένα, ενδέχεται το Survivor All Star να προβάλλεται και τα Σάββατα, μόλις τελειώσει το The Voice, προκειμένου να διατηρηθεί σε ικανοποιητικά νούμερα η prime time ζώνη του ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά το αποψινό 29/1, επεισόδιο, το trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει κι όπως φαίνεται θα γίνει ξανά χαμός!