Survivor all star: «Έβγαλε την ουρά του απ’ έξω και...» - Aπίστευτα ''καρφιά'' από το Βαλάντη για το φλερτ Πρίαμου & Καρολίνας

Πήρε θέση ως τηλεθεατής αυτή τη φορά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έβγαλε την ουρά του απ’ έξω και...» - Aπίστευτα ''καρφιά'' από το Βαλάντη για το φλερτ Πρίαμου & Καρολίνας

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Βαλάντης στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή 29/1 με τον τραγουδιστή να σχολιάζει όσα συμβαίνουν στο Survivor all star, αφού είχε συμμετάσχει και ο ίδιος σε άλλον κύκλο του παιχνιδιού.

Το όνομα του είχε απασχολήσει αφού ήταν πολύ έντονος σε όλα του και έτσι και αυτή τη φορά πολύ έντονα σχολίασε το ειδύλλιο του Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα, καθώς και τη στάση του Μάριου απέναντι της (δείτε εδώ τι έδωσε ο Μάριος στην Καρολίνα πριν αποχωρήσει).

«Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ, το περίμενα να σου πω. Της εύχομαι να είναι καλά και να φάει για όλους μας. Οι σχέσεις και οι φιλίες δε χάνονται, είμαστε σε ένα παιχνίδι, που έχει μια αρχή και ένα τέλος. Ό,τι είναι να γίνει έξω θα γίνει και όποιος θέλει να βρεθεί θα βρεθεί», είπε ο Μάριος Πρίαμος μετά την αποχώρηση της Καρολίνας.

Ο Βαλάντης όμως, παρά τη διαλλακτική στάση του Κύπριου παίκτη, ο οποίος εκφράζει τόσο όσο τα συναισθήματά του, τόνισε από τη μεριά του πως δεν του άρεσε καθόλου το πως χειρίστηκε ο Πρίαμος το όλο φλερτ του.

Τα αιχμηρά σχόλια του Βαλάντη για τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor all star

«Έβλεπα κάποια αγωνίσματα στο Survivor, είδα και τα τελευταία που έγιναν με τον Πρίαμο και την Καρολίνα. Μου θύμισε πολύ το περιστατικό με την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη και απορώ τώρα ο Μαρτίκας πώς την είδε ξαφνικά, να λέει ότι έμπλεξαν δύο παιδιά από δύο διαφορετικές ομάδες και θα μάθουν τα μυστικά. Όταν τα έλεγα εγώ με έλεγε κακιά μάγισσα. Ήρθε η σειρά του να το πληρώσει.

Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι ο Πρίαμος έβγαλε την ουρά του απ’ έξω και πήρε πάνω της την ευθύνη μια κοπέλα. Στη θέση του θα ζητούσα να φύγω κι εγώ», είπε ο Βαλάντης.