Survivor all star: «Παλεύω για τη Βρισηίδα μου που...» - Έτοιμος να καταρρεύσει ο Μαρτίκας

Σπάνια ερωτική εξομολόγηση από το φαρμακοποιό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Παλεύω για τη Βρισηίδα μου που...» - Έτοιμος να καταρρεύσει ο Μαρτίκας

Μια ιδιαίτερη κίνηση είδαμε στο σημερινό (29/1) επεισόδιο του Survivor all star με τον Σπύρο Μαρτίκα να παίρνει το λόγο στην προσωπική του συνέντευξη και να κάνε μια ερωτική εξομολόγηση στην καλή του Βρισηίδα.

Όλοι θυμόμαστε, πως η κοπέλα ήταν η πρώτη και ουσιαστικά οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι με το σύντροφό της να παραμένει πίσω στο νησί, καθώς έχει επιτελέσει ένα έργο.

Αυτή τη φορά μέσα από όσα εξομολογήθηκε παρακάλεσε τη Βρισηίδα να κάνει υπομονή και να τον περιμένει να γυρίσει πίσω για να συνεχίσουν όσα έχουν ξεκινήσει στην κοινή τους ζωή (δείτε εδώ τι λέει η ίδια στις φήμες περί εγκυμοσύνης).

Η εξομολόγηση του Σπύρου Μαρτίκα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor all star

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι συνεχίζει ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ότι δεν θα πάψω να παλεύω γι’ αυτόν τον κόσμο και παλεύω δίπλα.

Παλεύω και για την Βρισηίδα μου που έφυγε. Βρισηίδα μου κάνε υπομονή ο χρόνος περνάει γρήγορα. Μόλις επιστρέψω δεν θα ξαναλείψω από δίπλα σου, αλλά θα εκπληρώσω και όλα όσα υποσχέθηκα και ξέρω πως με έχεις στηρίξει μέχρι σήμερα σε κάθε υπόσχεση μου και γι’ αυτό σ’ αγαπάω. Γιατί σε έχω δίπλα μου στα δύσκολα και υπομένεις για να έρθω και να γίνουν όλα ωραιότερα», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Το αποψινό 29/1, μάλιστα, τρέιλερ του Survivor All Star ξεκινάει με το "παράπονο" της Αφροδίτης, η οποία όπως είπε, η Καρολίνα πλάνταξε στο κλάμα όταν αποχώρησε, ενώ από την άλλη ο Μάριος, δεν έριξε ούτε μισό δάκρυ! Όπως μάλιστα ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν οι ψίθυροι στους Μπλε για την σχέση της με τον Μπο, με την Στέλλα χαρακτηριστικά να βγαίνει μπροστά και να το λέει, με την Μαριαλένα να γίνεται έξαλλη και να προσβάλλεται, μιας και σε κανέναν δε πρέπει να αφορά η προσωπική ζωή του άλλου.

Εκτός από τις καλύβες, όμως, χαμός θα γίνει και στο συμβούλιο του νησιού, μιας και ο Σπύρος κατηγορεί ενώπιων όλων τον Ηλία Γκότση, πως παρόλο που είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, συνεχώς διαλέγει τους πιο αδύναμους για να αγωνιστεί!

Οι παίκτες, να υπενθυμίσουμε, πως θα αγωνιστούν για την 1η ασυλία της εβδομάδας αλλά και για έπαθλο φαγητού...

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, εκείνοι που θα πάνε στο Συμβούλιο ήρεμοι, χαλαροί και πάνω από όλα χορτάτοι θα είναι οι... Κόκκινοι!