«Είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα» - Χτυπάνε καμπανάκια για τον Σπύρο Μαρτίκα μετά την εξομολόγηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα» - Χτυπάνε καμπανάκια για τον Σπύρο Μαρτίκα μετά την εξομολόγηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου όταν αποχώρησε από το Survivor All Star, επειδή δεν αισθανόταν πολύ καλά, κίνησε υποψίες σχετικά με την πιθανότητα κάποιας εγκυμοσύνης (δείτε εδώ πώς την "άδειασε" η Χριστοπούλου για τα ερωτικά τετ α τετ της με τον Μαρτίκα στο παιχνίδι). Η ίδια έδωσε την απάντησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά το κοινό της δεν έχει ηρεμήσει. Τις προάλλες, δηλαδή, η ίδια προχώρησε σε μία ανάρτηση που έκανε πανικό μιας και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και τώρα φαίνεται πως έχει χτυπήσει και το βιολογικό ρολόι της μελαχρινής influencer.

«Λοιπόν, αναχωρούμε για Αθήνα τώρα και θα φτάσουμε το βράδυ. Θέλω να πω πρώτα από όλα για τις φήμες που είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, έχω άλλα προβλήματα υγείας και επίσης ούτε στο Μιλάνο είμαι και κάνω διακοπές. Ήμουν στον Άγιο Δομίνικο, τώρα φτάσαμε Μαδρίτη και θα πάμε Αθήνα. Αυτά», είχε δηλώσει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το όνειρο με την εγκυμοσύνη της Βρισηίδας Ανδριώτου

Την Κυριακή 23/1, λοιπόν, η σύντροφος του φαρμακοποιού του Survivor All Star δημοσίευσε μερικά στόρι στο προφίλ της, όπου ανέφερε πως είδε όνειρο ότι ήταν έγκυος, γεννούσε και ζούσε όλη τη διαδικασία σαν να ήταν αληθινή. Δεν είναι, όμως, το μόνο σημάδι που δέχθηκε, αφού το κινητό της έχει γεμίσει με μωρουδιακά.

«Το σοκ! Να σας το πω; Λοιπόν, είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα, δηλαδή έβλεπα όλη την διαδικασία, ένιωθα και όλη την διαδικασία. Καταλαβαίνω κάποια στιγμή ότι είναι όνειρο και θέλω να αλλάξω πλευρό. Με το που πάω να αλλάξω πλευρό κάνω τα χέρια μου όπως κρατάς το παιδί όταν στο δίνουν να το δεις. Αυτό είναι το σοκ. Αν σκεφτείς ότι τώρα μπήκα στο Instagram και μου πετάγονται μόνο μηνύματα με μωρά; Αυτό πάλι; Ή αρχίζω και τρελαίνομαι ή κάτι δεν πάει καλά. Τι συμβαίνει;», είπε αρχικά και συνέχισε δίνοντας την εξήγηση που της έδωσε η γιαγιά της για το όνειρο.

Έπειτα, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να αισθάνεται δυσφορία, χωρίς να μπορεί να πάρει καλά ανάσα, που ήταν και ο λόγος της οικειοθελούς αποχώρησής της. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως είναι αποτέλεσμα του covid που πέρασε πριν από λίγο καιρό και δεν είναι κάτι περισσότερο ανησυχητικό.