«Είμαι έγκυος» - Σάλος με την ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Instagram

Η αποκάλυψη για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου
Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χώρισε και το ανακοίνωσε δημόσια στην κάμερα του ΣΚΑΪ, αναφέροντας πως πλέον πρόκειται για μία ελεύθερη γυναίκα που είναι έτοιμη να κάνει ότι επιθυμεί στη ζωή της, χωρίς κανένα περιορισμό πια. Αυτό κίνησε πολλές υποψίες για την πιθανότητα της συμμετοχής της στο Survivor All Star στη συνέχεια του παιχνιδιού, ωστόσο, υπάρχει και κάτι ακόμη που φαίνεται πως ανατρέπει αυτή την θεωρία.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, με τους ακόλουθούς της να τρελαίνονται με την αποκάλυψή της, καθώς κανένας δεν φανταζόταν πως είναι έγκυος.

Σούσουρο με την ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

«Ο πραγματικός λόγος που δεν μπήκα φέτος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία στο προφίλ της δείχνοντας πως κάτω από την μπλούζα της ήταν ο σκύλος της, διαψεύδοντας τα γεγονότα. Οι φήμες, βέβαια, φούντωσαν.

«Παιδιά είναι το παιδί μέσα έχω σκυλάκι την σταλίτσα για αυτήν δεν πάω … δεν έχω μωράκι ανθρωπάκι»

Το βράδυ της Παρασκευής 20/1, η influencer βρέθηκε στο σπίτι μαζί με τις φίλες της και ανάμεσά τους ήταν και η Βρισηίδα Ανδριώτου (δείτε την εδώ να "σφάζεται" με την Γραμμέλη για τα μάτια του Μαρτίκα). Μπροστά τους βρισκόντουσαν κουτιά γεμάτα φαγητό και η δήλωσή της όταν ρωτήθηκε από την κολλητή της για ποιο λόγο τρώει τόσο πολύ, προκάλεσε σοκ σε όλους για άλλη μία φορά.

«Πολύ τρως γιατί; έχεις κάποιο λόγο;», είπε χαρακτηριστικά η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor οικειοθελώς. «Είμαι έγκυος», της απάντησε τότε εκείνη γελώντας.

Η Βρισηίδα, τότε, πήρε ξανά τον λόγο και εξήγησε, προσπαθώντας να μην "αποτρελάνει" τους θαυμαστές της: «Παρασκήνια μόνο συζητάμε, πράγματα που ούτε και εμείς ξέραμε».

Οι φήμες, παρόλα αυτά, θέλουν και την μελαχρινή influencer να περιμένει το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ την αποκάλυψη "βόμβα" της Κατερίνας Καινούργιου).