«Είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλήσει για ερωτικό περιεχόμενο» - Το άδειασμα" της Χριστοπούλου στην Βρισηίδα για τον Μαρτίκα

Δεν ήξερε πώς να απαντήσει...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλήσει για ερωτικό περιεχόμενο» - Το άδειασμα

Το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor All Star είναι το "καυτό" θέμα συζήτησης σε κάθε πάνελ εκπομπής (δείτε εδώ την πρώτη κοινή φωτογραφία του Κύπριου με την κοπέλα του έξω από το σόου). Στο Πρωινό μας συγκεκριμένα, του ΣΚΑΪ, την Δευτέρα 23/1 ήταν καλεσμένη και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς πριν από λίγες ημέρες, και η ίδια έχει βιώσει πως είναι να ερωτεύεται κανείς στο παιχνίδι, μιας και εκεί δημιουργήθηκε η σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι δηλώσεις, ωστόσο του καλού της, ήταν αντίθετες σε όλο αυτό, κάτι που "χτύπησε" άσχημα στους δημοσιογράφους του πλατό (δείτε εδώ τι είπε η Καρολίνα στην Βρισηίδα πριν φύγει από το παιχνίδι).

Η Έλενα Χριστοπούλου αποστόμωσε την Βρισηίδα Ανδριώτου

«Δεν μπορεί να παραποιηθεί ένα Survivor με τη σοβαρότητα που έχει. Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ. Ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε», ήταν η δήλωση του φαρμακοποιού και αμέσως μετά προβλήθηκαν τα φιλιά του με τη Βρισηίδα μέσα στο Survivor, ενώ και εκείνη αποκάλυψε πως εκείνος είχε πάει στην καλύβα των Μαχητών για να την δει.

«Από όλους τους παίκτες, ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλήσει για ερωτικό περιεχόμενο ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας. Γιατί εσείς οι δύο “γεννηθήκατε” μέσα στο παιχνίδι αυτό, σας είδαμε πάρα πολύ κοντά», είπε τότε η Έλενα Χριστοπούλου, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να της απαντά: «Μετά την ένωση».