Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor all star: Έχασαν με τεράστια διαφορά - Η ομάδα που κέρδισε την 1η ασυλία & το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας

Ποιοι θα πάνε παρατηρητές στο συμβούλιο;

Survivor all star: Έχασαν με τεράστια διαφορά - Η ομάδα που κέρδισε την 1η ασυλία & το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας
Reality 29.01.2023 23:50
Από Ελένη Μήτση

Για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αγωνίστηκαν την Κυριακή 29/1 μαχητές και διάσημοι στο Survivor all star αλλά και για ένα μοναδικό έπαθλο φαγητού κάτι εξίσου πολύ σημαντικό για όλους.

Μετά από πολλά run λοιπόν και όπως πολύ σωστά σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς εμείς, τελικά η ομάδα, που κέρδισε με τελικό σκορ 10 - 2 ήταν οι μαχητές, οι οποίο το ευχαριστήθηκαν πολύ.

Η ομάδα που κέρδισε τη σημερινή (29/1) ασυλία

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Εκτός από τις καλύβες, όμως, χαμός θα γίνει και στο συμβούλιο του νησιού, μιας και ο Σπύρος κατηγορεί ενώπιων όλων τον Ηλία Γκότση, πως παρόλο που είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, συνεχώς διαλέγει τους πιο αδύναμους για να αγωνιστεί!

Όσον αφορά τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση, αυτός δεν είναι άλλος από τον... Κρις Σταμούλη, μιας και τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού, μιας και κατηγόρησε ευθέως την Μαριαλένα και την Καρολίνα ότι δεν έπρεπε να συναντιούνται στα κρυφά με τα αγόρια τους!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor all star: «Έβγαλε την ουρά του απ’ έξω και...» - Aπίστευτα ''καρφιά'' από τον Πρίαμο για το φλερτ του με την Καρολίνα

Survivor all star: «Παλεύω και για την Βρισηίδα μου που έφυγε» - Έτοιμος να καταρρεύσει ο Μαρτίκας

Share