Survivor all star: Βγήκε στον τάκο και δεν κατάλαβε το λόγο - Ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ζητάει τη στήριξη του κοινού!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Βγήκε στον τάκο και δεν κατάλαβε το λόγο - Ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά τη σημερινή (29/1) ήττα των μπλε στο Survivor all star είδαμε τους Μαχητές να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό - θέλοντας και μη - να βγάλουν έναν συμπαίκτη του υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι Μαχητές λοιπόν όχι μόνο δεν έφαγαν, αλλά μπήκαν ένας ένας στο σημείο, όπου βρίσκεται η κάλπη και έτσι ο καθένας με τη δική του στρατηγική ψήφισε έναν συμπαίκτη του.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor all star

Ο Γιώργος Λιανός πήρε αμέσως το αποτέλεσμα στα χέρια του και έτσι, όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς, είδαμε να βγαίνει στον τάκο ο Κρις Σταμούλης λίγο μετά την άφιξη του στο νησί.

Οι δηλώσεις του Κρις για τη φιλιά της Μαριαλένας με την Καρολίνα

Από την πλευρά του, ο Κρις δήλωσε στη κάμερα πως τον αποκάλεσαν δεύτερο Μαρτίκα, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου, τονίζοντας πως είναι πολύ φρέσκος ακόμα για να σκέφτεται με στρατηγικές και δολοπλοκίες, απλώς, όπως είπε, αποκάλυψε ένα γεγονός και μια πραγματικότητα που είδε.

Μάλιστα, ανέφερε πως είναι σίγουρος πως αποκαλύπτουν και μοιράζονται μεταξύ τους μυστικά, ειδικά η Καρολίνα, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι, μιας και είναι υποψήφια προς αποχώρηση.