Survivor all Star trailer 30/1: Τα πάνω κάτω - Ο Μαρτίκας «μπαίνει» στους μπλε

Αλαλούμ στις ομάδες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor all Star trailer 30/1: Τα πάνω κάτω - Ο Μαρτίκας «μπαίνει» στους μπλε

4η εβδομάδα, 4η αποχώρηση λοιπόν και σήμερα, Δευτέρα 30/1, οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor All Star θα παρακολουθήσουν τους μπλε και τους κόκκινους να δίνουν μάχη για την δεύτερη ασυλία. Το βράδυ της Κυριακής 29/1 στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν οι Μαχητές που όχι μόνο έχασαν την πρώτη ασυλία και για ακόμα μια φορά έμειναν νηστικοί αλλά έβγαλαν στον τάκο κι έναν παίκτη τους (δείτε εδώ τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση).

Παρά το γεγονός, βέβαια, πως η ομάδα των διάσημων έπρεπε απλά να παρατηρεί την διαδικασία ο Σπύρος Μαρτίκας είχε ενεργό ρόλο στο συμβούλιο καταφέρνοντας να σπείρει την διχόνοια στους μπλε, κάτι που θα κάνει και σήμερα, σύμφωνα με όσα είδαμε και θα δείτε κι εσείς παρακάτω, στο trailer.

Ο Σπύρος παρά το γεγονός πως φοράει κόκκινη κορδέλα φαίνεται να ξέρει για τα καλά τι συμβαίνει στην ομάδα των μπλε. Ο Ηλίας Γκότσης ο στόχος του, είναι ολοφάνερο. Προσπαθεί να αποδομήσει σιγά σιγά τους αντιπάλους του και φαίνεται να ξέρει που «χτυπάει».

Τέλος πάντων, πριν βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού ξανά οι ομάδες έχουμε αγώνα ασυλίας και το Youweekly.gr ξέρει ήδη ποια ομάδα κερδίζει (δείτε εδώ), όπως και ποιος θα βγει στον τάκο.

Τα πάνω κάτω στο Survivor All Star