Survivor All Star highlights 29/1: Η προειδοποίηση της Μαριαλένας για αποχώρηση και ο 1ος υποψήφιος της εβδομάδας

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 29/1: Η προειδοποίηση της Μαριαλένας για αποχώρηση και ο 1ος υποψήφιος της εβδομάδας

Το χθεσινό 29/1 επεισόδιο του Survivor All Star θα έλεγε κανείς πως ήταν πολύ ήρεμο, καθώς δεν είχαμε μεγάλες εντάσεις και τσακωμούς. Αντιθέτως, είδαμε μια νέα είσοδο, μερικά κλάματα και έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τα 29/1 highlights του Survivor All Star

«Οι σχέσεις δε χάνονται...» - Τα πρώτα & όλο νόημα λόγια του Πρίαμου μετά την αποχώρηση της Καρολίνας

Η αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα ήταν μια από τις μεγάλες ανατροπές, που παρακολουθήσαμε στο Survivor all star, με την ίδια ωστόσο να σέβεται την άποψη του κόσμου.

Η φυγή της αυτή όμως πρέπει να πούμε, πως της κοστίζει και σε προσωπικό επίπεδο, αφού άφησε πίσω το Μάριο Πρίαμο με τον οποίο δήλωσε ερωτευμένη σε δηλώσεις της (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Από τη μεριά του ο Κύπριος παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις την Κυριακή 29/1 στην προσωπική του συνέντευξη με τον ίδιο να εκφράζει στο σημείο, που μπορεί τα συναισθήματά του.

«Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ, το περίμενα να σου πω. Της εύχομαι να είναι καλά και να φάει για όλους μας. Οι σχέσεις και οι φιλίες δε χάνονται, είμαστε σε ένα παιχνίδι, που έχει μια αρχή και ένα τέλος. Ό,τι είναι να γίνει έξω θα γίνει και όποιος θέλει να βρεθεί θα βρεθεί», είπε ο Μάριος Πρίαμος.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 30/1: ΩΠΑ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Ξίνισε τα μούτρα της μπροστά του - Η αντίδραση της Σαλταφερίδου με την είσοδο του Χάρου στο παιχνίδι

Η είσοδος λοιπόν έγινε και η ομάδα του τον δέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Τα βλέμματα όμως όλων εστίασαν σε εκείνον και στην Εύη Σαλταφερίδου, η οποία δε φάνηκε να χαίρεται και πολύ με το που τον είδε, καθώς οι δυο τους έχουν ένα παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα προσπάθησε να βγάλει τα δύο παιδιά από τη δύσκολη θέση και ξεκίνησε να τον ξεναγεί στο νησί και στην καλύβα.

«Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, δεν μπορεί. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας» ομολόγησε, με χαμόγελο, η καλλονή των Μαχητών.

Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε «έλα, έλα αυτό δεν πουλάει». Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον», είπε η Εύη.

Δείτε επίσης: ΣΚΑΙ: Αλλαγές στο Survivor All Star - Ποια μέρα θα προβάλλεται η αποχώρηση αντί για Τετάρτες

«Φοβάται μη χαλάσει την εικόνα του» - Έξαλλοι οι κόκκινοι με τη νέα κίνηση του Χανταμπάκη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, εδώ και καιρό, δεν τρώει το φαγητό του και το δίνει στον Σάκη Κατούλη. Η κίνηση όμως αυτή έχει αρχίσει να μην αρέσει στην ομάδα του, η οποία θεωρεί αυτό, που κάνει προσβλητικό και άδικο.

«Είναι θεονήστικος σαν εμάς και δίνει το φαγητό του. Γιατί στο Σάκη, δεν ξέρω γιατί γίνεται όλο αυτό. Αν υπάρχουν συμπάθειες να μην γίνεται προκλητικά», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Παλεύω για τη Βρισηίδα μου που...» - Έτοιμος να καταρρεύσει ο Μαρτίκας

Μια ιδιαίτερη κίνηση είδαμε στο (29/1) επεισόδιο του Survivor all star με τον Σπύρο Μαρτίκα να παίρνει το λόγο στην προσωπική του συνέντευξη και να κάνε μια ερωτική εξομολόγηση στην καλή του Βρισηίδα.

Όλοι θυμόμαστε, πως η κοπέλα ήταν η πρώτη και ουσιαστικά οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι με το σύντροφό της να παραμένει πίσω στο νησί, καθώς έχει επιτελέσει ένα έργο.

Αυτή τη φορά μέσα από όσα εξομολογήθηκε παρακάλεσε τη Βρισηίδα να κάνει υπομονή και να τον περιμένει να γυρίσει πίσω για να συνεχίσουν όσα έχουν ξεκινήσει στην κοινή τους ζωή (δείτε εδώ τι λέει η ίδια στις φήμες περί εγκυμοσύνης).

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι συνεχίζει ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ότι δεν θα πάψω να παλεύω γι’ αυτόν τον κόσμο και παλεύω δίπλα.

Παλεύω και για την Βρισηίδα μου που έφυγε. Βρισηίδα μου κάνε υπομονή ο χρόνος περνάει γρήγορα. Μόλις επιστρέψω δεν θα ξαναλείψω από δίπλα σου, αλλά θα εκπληρώσω και όλα όσα υποσχέθηκα και ξέρω πως με έχεις στηρίξει μέχρι σήμερα σε κάθε υπόσχεση μου και γι’ αυτό σ’ αγαπάω. Γιατί σε έχω δίπλα μου στα δύσκολα και υπομένεις για να έρθω και να γίνουν όλα ωραιότερα», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Έχασαν με τεράστια διαφορά - Η ομάδα που κέρδισε την 1η ασυλία & το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας

Μετά από πολλά run λοιπόν και όπως πολύ σωστά σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς εμείς, τελικά η ομάδα, που κέρδισε με τελικό σκορ 10 - 2 ήταν οι μαχητές, οι οποίο το ευχαριστήθηκαν πολύ.

Η ομάδα που κέρδισε τη σημερινή (29/1) ασυλία

«Έχασα το βρακί μου...» - Η παίκτρια που έχει βάλει στο μάτι τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Κυριακή 29/1 στο Survivor all star με τους παίκτες και των δύο ομάδων να περνάνε ανέμελο χρόνο στις καλύβες τους πριν πάνε στον αγώνα για να διεκδικήσουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού.

Στην κόκκινη ομάδα λοιπόν είδαμε εκτός από την είσοδο ενός νέου παίκτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να προκαλεί γέλιο στους συμπαίκτες του.

Εκεί λοιπόν που η ομάδα μάζευε τα προσωπικά της αντικείμενα ο Βασάλος μοιράστηκε με ιδιαίτερο τρόπο, πως έμεινε χωρίς εσώρουχο, κάτι που όπως τόνισε του συμβαίνει συχνά και στην Αθήνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Βασάλος μεταξύ σοβαρού και αστείου στοχοποίησε τη Στέλλα σχετικά με το πρόσωπο, που θα μπορούσε να του το είχε πάρει.

«Ξύπνησα το πρωί και κοίταγα το ταβάνι και δεν έβλεπα το βρακί μου, που το είχα απλώσει γιατί ήταν βρεγμένο χθες το βράδυ. Χάνονται διάφορα πράγματα στην καλύβα συνέχεια. Λέω “έχε γούστο κάποιος να το έχει πάρει”. Πολλούς υπόπτους έχω στο μυαλό μου που θα μπορούσαν να μου έχουν πάρει το βρακί. Δεν ξέρω για ποιους λόγους, λέω εγώ τώρα. Δεν θα ήθελα να αναφέρω ονόματα. Θα το αφήσω εδώ και την επόμενη φορά που θα δω κάτι περίεργο, θα έρθω και θα ο αναλύσω», είπε ο Βασάλος.

Βγήκε στον τάκο και δεν κατάλαβε το λόγο - Ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά τ ήττα των μπλε είδαμε τους κόκκινους να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό - θέλοντας και μη - να βγάλουν έναν συμπαίκτη του υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι διάσημοι λοιπόν όχι μόνο δεν έφαγαν, αλλά μπήκαν ένας ένας στο σημείο, όπου βρίσκεται η κάλπη και έτσι ο καθένας με τη δική του στρατηγική ψήφισε έναν συμπαίκτη του.

Ο Γιώργος Λιανός πήρε αμέσως το αποτέλεσμα στα χέρια του και έτσι, όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς, είδαμε να βγαίνει στον τάκο ο Κρις Σταμούλης λίγο μετά την άφιξη του στο νησί.

«Θα σηκωθώ να φύγω...» - Έκλαιγε αβοήθητη μέσα στο συμβούλιο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μια δύσκολη ημέρα είδαμε να έχουν την Κυριακή 29/1 οι παίκτες της μπλε ομάδας στο επεισόδιο, που προβλήθηκε στο Survivor all star, καθώς έχασαν ασυλία και το έπαθλο φαγητού.

Πέραν όμως από το κομμάτι της επιβίωσης οι διαγωνιζόμενοι θέλουν να κερδίζουν και σε προσωπικό επίπεδο καθώς οι περισσότεροι σχετίζονται με τον αθλητισμό και έτσι τους είναι πολύ σημαντικό να είναι ανταγωνιστικοί.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τη μεριά της φαίνεται, πως έχει πέσει αγωνιστικά και αυτό της κοστίζει με αποτέλεσμα μετά το στίβο μάχης να ξεσπάει σε κλάματα, τονίζοντας ακόμα, πως να δε βρει τον εαυτό της θα φύγει, αφού δεν έχει πάει εκεί για να χάνει (δείτε την εδώ να αφήνει την ομάδα της και να τρέχει στην αγκαλιά του Σάκη).

Συναισθηματικά φορτισμένη πήγε και στο συμβούλιο του νησιού η Ρουμελιώτη, η οποία ήρθε σε δύσκολη θέση με τις επιδόσεις της όσο και με το γεγονός, πως θα έπρεπε να βγάλει ένα άτομο από την ομάδα της στον τάκο.

Όταν λοιπόν της δόθηκε ο λόγος την είδαμε να ξεσπάει ξανά σε κλάματα, αφού δε μπορεί με τίποτα να δεχτεί πως από την ομάδα των κόκκινων τη διαλέγουν ως αδύναμη παίκτρια.

Στη συνέχεια με τα μάτια να είναι συνεχώς κόκκινα από την ένταση και το κλάμα τόνισε, πως δε θέλει να τη λυπούνται με το Σάκη από την άλλη ομάδα να την κοιτάει φανερά θλιμμένος.