Survivor All Star: Η Δαλάκα έχασε τον θρόνο της - Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα αγωνιστικά σύμφωνα με τα στατιστικά

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Η Δαλάκα έχασε τον θρόνο της - Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα αγωνιστικά σύμφωνα με τα στατιστικά

Άλλα περιμέναμε κι άλλα συμβαίνουν τελικά! Στην αρχή ακούσαμε Survivor All Star χωρίς Γιώργο Αγγελόπουλο (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο, είναι πρώην παίκτρια του ριάλιτι), μεγάλο πλήγμα, αλλά είπαμε εντάξει... Μετά είδαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποχωρεί και τελικά δεν θα δούμε το ριάλιτι που περιμέναμε με αυτήν και τον Κωνσταντίνο Βασάλο... το ανεχτήκαμε κι αυτό... αλλά... το ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν είναι φέτος η Κατερίνα που ξέραμε, παρά πάει δε νομίζετε;

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα σε αυτή την version του παιχνιδιού είναι πολύ πιο σκληρά και οι συμμετέχοντες φαίνεται να προσπαθούν με πολύ πίεση να ανταπεξέλθουν. Η Κατερίνα Δαλάκα απουσίαζε και κάποιες μέρες λόγω προβλήματος υγείας άρα... ήταν κι αυτό σίγουρα κάτι που της στοίχισε και την έριξε από την πρώτη θέση.

Τα στατιστικά των φετινών συμμετεχόντων του Survivor All Star

Σύμφωνα λοιπόν, με τα έως τώρα στατιστικά όσον αφορά τις γυναίκες η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται δεύτερη στη λίστα ενώ πρώτο είναι το όνομα της Στέλλας Ανδρεάδου, η οποία μάλιστα αποθεώθηκε στο χθεσινό (29/1) επεισόδιο από το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ το γιατί) ενώ τρίτη έρχεται η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor All Star Δαλάκα νίκες ήττες

Όσον αφορά τους άντρες του νησιού, στην ίδια θέση και μεγάλα φαβορί είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Γκότσης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Survivor All Star Στατιστικά