Survivor all star: Διασυρμός! Η ομάδα που έχασε σήμερα (30/1) με τεράστια διαφορά

Με κακή ψυχολογία οι...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Διασυρμός! Η ομάδα που έχασε σήμερα (30/1) με τεράστια διαφορά

Για άλλη μια ασυλία είδαμε να αγωνίζονται τη Δευτέρα 30/1 στο Survivor all star κόκκινοι και μπλε λίγο μετά από τα παιχνίδια της Καραϊβικής, τα οποία ανέβασαν την ψυχολογία των παικτών.

Ο στίβος μάχης μπορεί να ήταν απαιτητικός, αλλά όπως συμβαίνει πάντα έτσι και σήμερα μια ομάδα θα ήταν η νικήτρια, ωστόσο το τελικό σκορ την έκρινε με μεγάλη διαφορά.

Η ομάδα που έχασε σήμερα (30/1) στο Survivor all star

Το είχαμε πει για άλλη μια φορά και όντως πέσαμε μέσα, καθώς ξανά με 10 - 2, οι μαχητές ήταν αυτοί, που νίκησαν και έτσι θα πάνε χαλαροί και άνετοι στο συμβούλιο.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μέχρι στιγμής, μετά την χθεσινή ήττα των Μπλε, στον τάκο έχουμε τον Κρις Σταμούλη. Είναι η δεύτερη εβδομάδα του στο παιχνίδι, αφού μπήκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κι όπως φαίνεται, αφού έληξε η πρώτη εβδομάδα της ασυλίας του οι συμπαίκτες του δεν τον λυπήθηκαν, τον «σταύρωσαν» απευθείας.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, λοιπόν, η ομάδα που θα νικήσει και σήμερα είναι οι Διάσημοι, άρα οι μπλε θα πάνε ξανά στο συμβούλιο του νησιού, θα σφαχτούν σίγουρα, με πρωταγωνιστεί τον Σπύρο Μαρτίκα που παρά το γεγονός πως ανήκει στην αντίπαλη ομάδα ξέρει να ανακατεύει πολύ καλά τα χαρτιά και θα ψηφίσουν.

Δεν ξέρουμε να σας πούμε με ποιο κριτήριο πραγματικά, αφού το όνομα που μας μετέφερε η πηγή μας είναι εντελώς κουλό γι' αυτό και σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη αυτή την φορά. Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθουμε.

Όχι, λοιπόν, δεν θα βγει η Ρία Κολοβού - όπως περιμέναμε όλοι - στον τάκο, αλλά η Εύη Σαλταφερίδου και μαζί με εκείνη για άλλη μία φορά και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Για κάποιο λόγο οι μπλε θέλουν να πεινάσουν... Τι να πω....