Survivor All Star spoiler 30/1: ΑΚΡΑΙΟ - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star spoiler 30/1: ΑΚΡΑΙΟ - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

4η εβδομάδα Survivor all Star κι ετοιμαζόμαστε απόψε 30/1 για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει από πολύ νωρίς ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη (δείτε εδώ) και τώρα θα σας μεταφέρει ποιος παίκτης θα βγει στον τάκο. Είναι ένα πρόσωπο που κανείς δεν περίμενε, πραγματικά!

Το πως σκέφτονται ώρες ώρες οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι ξεπερνά κάθε φαντασία...

Τα πάνω κάτω απόψε στο Survivor All Star

Μέχρι στιγμής, μετά την χθεσινή ήττα των Μπλε, στον τάκο έχουμε τον Κρις Σταμούλη. Είναι η δεύτερη εβδομάδα του στο παιχνίδι, αφού μπήκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κι όπως φαίνεται, αφού έληξε η πρώτη εβδομάδα της ασυλίας του οι συμπαίκτες του δεν τον λυπήθηκαν, τον «σταύρωσαν» απευθείας.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, λοιπόν, η ομάδα που θα νικήσει και σήμερα είναι οι Διάσημοι, άρα οι μπλε θα πάνε ξανά στο συμβούλιο του νησιού, θα σφαχτούν σίγουρα, με πρωταγωνιστεί τον Σπύρο Μαρτίκα που παρά το γεγονός πως ανήκει στην αντίπαλη ομάδα ξέρει να ανακατεύει πολύ καλά τα χαρτιά (δείτε εδώ το trailer να καταλάβετε τι εννοούμε) και θα ψηφίσουν.

Δεν ξέρουμε να σας πούμε με ποιο κριτήριο πραγματικά, αφού το όνομα που μας μετέφερε η πηγή μας είναι εντελώς κουλό γι' αυτό και σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη αυτή την φορά. Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθουμε.

Όχι, λοιπόν, δεν θα βγει η Ρία Κολοβού - όπως περιμέναμε όλοι - στον τάκο, αλλά η Εύη Σαλταφερίδου και μαζί με εκείνη για άλλη μία φορά και ο Κώστας Aναγνωστόπουλος Για κάποιο λόγο οι μπλε θέλουν να πεινάσουν... Τι να πω....

Survivor All Star: Γυναίκες το νέο ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο

To Survivor All Star έχει πολύ "ψωμί" φέτος! Μπορεί πολλοί να έλεγαν πως είναι θα είναι δυνατό αγωνιστικά, ωστόσο, όπως έχει αποδειχθεί είναι δυνατό περισσότερο... τηλεοπτικά, αφού σε κάθε επεισόδιο το ριάλιτι υπερτερεί των αγωνισμάτων.

Τρανό παράδειγμα η παράνομη σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα. Μπορεί η πρώην παίκτρια των Διάσημων να είχε σχέση με τον Μπο πίσω στην Ελλάδα και μέσα στο παιχνίδι να ήταν τρελή και παλαβή για τον αντίπαλο της, ωστόσο, αυτό δεν την κράτησε πίσω από το να μιλήσει με τρυφερά λόγια στην κάμερα για το νέο της ειδύλλιο, παρόλο που είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον τραγουδιστή.

Ακόμη και τώρα που η Καρολίνα γύρισε σπίτι της μετά την αποχώρηση της, δεν έχει αλλάξει στάση και έχει δηλώσει πως ήθελε να μάθει για τον Πρίαμο ο Μπο, όσο πιο γρήγορα γινόταν για να μην τον κοροϊδεύει.

Σήμερα 30/1 όμως, ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή Πρωινό μας, έριξε ακόμη μια "βόμβα" για το Survivor All Star σχετικά με δυο παίκτριες του Survivor All Star που συναντιούνται κρυφά στο δάσος.