Survivor All Star αποκλειστικό: Αποχωρεί έξαλλος ενώ η παραγωγή τον παρακαλάει να μείνει!

Κόκκινος συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star αποκλειστικό: Αποχωρεί έξαλλος ενώ η παραγωγή τον παρακαλάει να μείνει!

Τα νέα από τον Άγιο Δομίνικο φτάνουν σαν μικρές «βόμβες» στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το νέο ζευγάρι στο Survivor All Star που απαρτίζεται από δυο γυναίκες αυτή την φορά (δείτε εδώ περισσότερα) η παραγωγή βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παίκτης πιάστηκε από τους συμπαίκτες του να έχει κινητό στο δάσος και να επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα (δείτε εδώ ποιος είναι). Όπως όλοι γνωρίζουμε το κινητό είναι μεγάλο σκάνδαλο στο παιχνίδι. Κάποιοι δεν έχουν μιλήσει στους δικούς τους για μήνες και κάποιοι άλλοι είναι λες κι απλά έχουν φύγει διακοπές... Όχι δεν πάει έτσι.

Η αποκάλυψη αυτή, όπως είδαμε στο trailer για το αποψινό 31/1 επεισόδιο έγινε από το Νίκο Μπάρτζη και αφορά παίκτη της κόκκινης ομάδας. Όπως καταλαβαίνετε οι Μπλε εξαγριώθηκαν για τα καλά.

Φεύγει τελικά κανείς από το Survivor All Star;

Όπως γνωρίζετε η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο μας μεταφέρει όσα περισσότερα μπορεί την στιγμή που συμβαίνουν. Ο άνθρωπός μας λοιπόν μας αποκάλυψε πως ο Τάκης Καραγκούνιας από την στιγμή που έμαθε τι συμβαίνει εξαγριώθηκε και δεν θέλει να μείνει λεπτό στο νησί! Η παραγωγή, τα πιο δυνατά άτομα της ομάδας του Ατζούν έχουν πέσει από πάνω του και τον παρακάλανε να μην το κάνει τόσο μεγάλο θέμα, να παραμείνει και πως θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις για την παράβαση αυτή! Ο Τάκης βρίσκεται σε σκέψεις. Τα όριά του έχουν χτυπήσει κόκκινο αλλά δεν θα φύγει.

Έτσι κάνει ο Τάκης. Αυτός είναι ο Τάκης και το ξέρουμε όλοι.