Survivor All Star: «Είδα ένα Ιούδα...» - Οργισμένος ο Χρήστος Δάντης μετά την καταγγελία του Μπάρτζη κατά της Ασημίνας

Η αντίδραση του μετά την αποκάλυψη πως την έπιασε με κινητό στο χέρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Είδα ένα Ιούδα...» - Οργισμένος ο Χρήστος Δάντης μετά την καταγγελία του Μπάρτζη κατά της Ασημίνας

Τεράστιο σκάνδαλο επικρατεί μετά την κυκλοφορία του trailer του αποψινού 31/1 Survivor All Star, όπου Νίκος Μπάρτζης ξεσκεπάζει την Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντας στο συμβούλιο του νησιού πως την έπιασε με κινητό το χέρι κρυμμένη στο δάσος.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως δεν ήταν μόνη της, καθώς μαζί της βρισκόταν και μια συμπαίκτρια της, η οποία επικοινώνησε επίσης με τους δικούς της πίσω στην Ελλάδα - δείτε ποια είναι.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, πριν μερικές ώρες "τσάκωσε" τον σύντροφο της, Χρήστο Δάντη στο αεροδρόμιο όπου βρέθηκε για να ταξιδέψει στην Κύπρο και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το περιστατικό.

Η αντίδραση του Δάντη μετά το σκάνδαλο με την Ασημίνα στο Survivor All Star

Ήταν φανερά έξαλλος, ενώ δεν είπε πολλά τρέχοντας να απομακρυνθεί από τις κάμερες. Το μόνο που ανέφερε μεταξύ άλλων είναι «Είδα έναν Ιούδια να λέει ότι η Ασημίνα έχει κινητό μέσα στο παιχνίδι».

Στις ερωτήσεις που του έκαναν στη συνέχεια δεν θέλησε να απαντήσει.

Survivor All Star αποκλειστικό: Παίκτης της Μπλε ομάδας αποχωρεί έξαλλος ενώ η παραγωγή τον παρακαλάει να μείνει!

Όπως γνωρίζετε η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο μας μεταφέρει όσα περισσότερα μπορεί την στιγμή που συμβαίνουν. Ο άνθρωπός μας λοιπόν μας αποκάλυψε πως ο Τάκης Καραγκούνιας από την στιγμή που έμαθε τι συμβαίνει με το κινητό στον Άγιο Δομίνικο εξαγριώθηκε και δεν θέλει να μείνει λεπτό στο νησί! Η παραγωγή, τα πιο δυνατά άτομα της ομάδας του Ατζούν έχουν πέσει από πάνω του και τον παρακάλανε να μην το κάνει τόσο μεγάλο θέμα, να παραμείνει και πως θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις για την παράβαση αυτή! Ο Τάκης βρίσκεται σε σκέψεις. Τα όριά του έχουν χτυπήσει κόκκινο αλλά δεν θα φύγει.

Έτσι κάνει ο Τάκης. Αυτός είναι ο Τάκης και το ξέρουμε όλοι.