Survivor all star: Κάρβουνο όλα στην καλύβα των μπλε - Ο Γκότσης έσβηνε τη φωτιά με ξύλα

Δεν ήξεραν τι να πρωτοσώσουν....

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Κάρβουνο όλα στην καλύβα των μπλε - Ο Γκότσης έσβηνε τη φωτιά με ξύλα

Μετά τη σημερινή ήττα των μπλε στο Survivor all star επέστρεψαν στην καλύβα τους με σκοπό να μαζέψουν τα κομμάτια τους μιας και η εβδομάδα δεν έχει αρχίσει και πολύ καλά για εκείνους, αφού έχουν σημειώσει 3 σερί ήττες.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ξαφνικά είδαμε να παίρνει φωτιά η μία από τις καλύβες τους με τους περισσότερους να κοιτάνε σαστισμένοι και άλλους - λίγους - να γελάνε από αμηχανία.

Ο κακός χαμός στην καλύβα των μπλε

Το χειρότερο από όλα ήταν η κίνηση του Ηλία Γκότση να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά με ξύλα κάτι, που έκανε χειρότερη την κατάσταση και παράλληλα έφερε την οργή της ομάδας.

Τελικά πέτρα του σκανδάλου ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είχε ανάψει τη φωτιά, ωστόσο όλοι κατάλαβαν, πως ήταν ατύχημα και συνέβη καταλάθος.

Έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος με όσα γίνονται στην καλύβα

Συγκεκριμένα, στους μαχητές βλέπουμε από νωρίς εντάσεις μετά την υποψηφιότητα της Εύης Σαλταφερίδου με την ίδια να ξεσπάσει σε κλάματα, παραδεχόμενη πως η ψυχολογία της έχει πέσει και όχι επειδή βγήκε στον τάκο (δείτε εδώ τι συνέβη).

Από τα πρώτα άτομα, που ήταν στο πλάι της κοπέλας ήταν ο Ηλίας Γκότσης, όμως στη συνέχεια είδαμε να την υποστηρίζει και να γίνεται έξαλλος - στην προσωπική του συνέντευξη - και ο Ηλίας Μπόγδανος.