Survivor All Star: «Θέλω να ακούσω τα παιδιά μου ότι είναι καλά» - "Λύγισε" ο Κώστας Παπαδόπουλος

«Δεν ξέρω, μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Θέλω να ακούσω τα παιδιά μου ότι είναι καλά» -

Σε αναταραχή βρίσκονται και οι 2 καλύβες από χθες 31/1 στο Survivor All Star με την απόφαση της παραγωγής να αποβάλει την Κατερίνα και την Ασημίνα μιας και πιάστηκαν με κινητό και τσιγάρα στο χέρι.

Στο αποψινό 1/2 λοιπόν επεισόδιο και οι 2 ομάδες μοιράστηκαν τα συναισθήματα τους για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη (δείτε εδώ την αντίδραση των Μαχητών). Μάλιστα, ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησαν οι δύο συμπαίκτριες του από την κόκκινη ομάδα.

Συγκινημένος ο Κώστας Παπαδόπουλος για Ασημίνα & Κατερίνα

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτό που γίνεται στην ομάδα μας. Ειλικρινά στεναχωριέμαι που φύγανε τα κορίτσια, που φύγανε έτσι. Έχω ζήσει έναν μήνα μαζί τους και τις έχω αγαπήσει. Στεναχωριέμαι για τους φίλους μου, τον Νίκο, όλους, όλη την ομάδα που εναντιώθηκαν σε αυτό. Ειλικρινά με πονάει πάρα πολύ. Με πονάει, ρε φίλε, με πονάει. Πως να το πω; Πονάει που η ομάδα μου χωρίζεται στα δύο, δυο μέλη φεύγουν, παραμένουν οι άλλοι.

Βάζω τον εαυτό μου και γω σε όλο αυτό. Άμα έβλεπα έναν ντόπιο να περνάει με ένα κινητό, δεν θα έμπαινε ο πειρασμός και σε μένα μέσα; Να πάρω τα παιδιά μου; Όχι να δω τι γίνεται στα social media και άμα είμαι αγαπητός, δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Θα ήθελα όμως να ακούσω τα παιδιά μου ότι είναι καλά. Δόξα τω Θεώ που έρχεται σιγά σιγά και το έπαθλο επικοινωνίας, που ίσως από εκεί με δίκαιους τρόπους να μπορέσω να έρθω σε επικοινωνία με τα παιδιά μου. Δεν ξέρω, μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι. Θα έμπαινε, ναι, ο πειρασμός μέσα μου για να ακούσω τα παιδιά μου. Γιατί ο δρόμος του επάθλου επικοινωνίας είναι πολύ μακρύς μέχρι να φτάσεις στην επικοινωνία της οικογένειας. Δεν ξέρω, ο πειρασμός είναι πειρασμός. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αλλά μπορεί να έμπαινε ο πειρασμός μέσα μου, ναι» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ποιες παίκτριες μπαίνουν στην θέση τους;

Κι ενώ λοιπόν η Κατερίνα βρίσκεται μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο ξενοδοχείο και αναμένουν να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής η παραγωγή του Ατζούν συνεχίζει να «τρέχει» το ριάλιτι επιβίωσης και ετοιμάζει πράγματα φοβερά και τρομερά.

Αφού έχουν ήδη σχεδιάσει το επόμενο μεγάλο έπαθλο έχει αρχίσει να δρομολογείται και η επάνδρωση της Κόκκινης ομάδας η οποία μετρά πλέον δύο άτομα λιγότερα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί και τα όσα γνωρίζουμε ήδη, υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής από πρώην παίκτες που περιμένουν να μπουν στο φετινό παιχνίδι. Τρία ονόματα, όμως, βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή αυτής:

Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, και Ειρήνη Παπαδοπούλου (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε και φούντωσε τις φήμες).