Survivor All Star: «Αλήθεια λες τώρα;» - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Πολύ συγκινητική στιγμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Αλήθεια λες τώρα;» - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μετά το τέλος του αποψινού 1/2 αγώνα για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού κύκλου του Survivor All Star, στον οποίο έχασαν ξανά οι Μαχητές, ο Γιώργος Λιανός πήρε τον λόγο και διηγήθηκε μία ιστορία που συγκλόνισε τους παίκτες, οι περισσότεροι από τους οποίους έβαλαν τα κλάματα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θέλησε να ρωτήσει τη γνώμη των Μπλε για τους λόγους που πιστεύουν πως έφτασαν ξανά σε τέτοιο αρνητικό αποτέλεσμα, μιας και έχασαν ξανά με σκορ 10-2. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μοιραστεί μία προσωπική ιστορία που βίωσε πρόσφατα.

Όπως είπε, ένας δικός του άνθρωπος, συγγενής του, μία κυρία ετών 78 πήγε στον γιατρό γιατί είχε πολύ ανεβασμένη πίεση και οι εξετάσεις που έκανε στον γιατρό ήταν όλες πολύ καλές, όμως η πίεση συνέχιζε να είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Όταν ρωτήθηκε από τον γιατρό της τι μπορεί να είναι αυτό που τη στρεσάρει, εκείνη του αποκάλυψε ότι ο λόγος που αγχώνεται και ίσως ανεβαίνει η πίεσή της, είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να βλέπει τους μαχητές να είναι πεινασμένοι και να περνάνε τόσο δύσκολα.

«Η ιστορία αυτή που σας λέω είναι πραγματική» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός με πολλούς παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα (δείτε εδώ στο μεταξύ ποιος παίκτης θα αποχωρήσει).

Η συγκινητική ιστορία που είπε ο Γιώργος Λιανός και ξέσπασαν σε κλάματα

Η επική ατάκα του Γιώργου Λιανού για την Καρολίνα

Ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε πριν το αγώνισμα να πετάξει και μια ατάκα – φωτιά για την Καρολίνα Ζακλίνα Καλύβα, που αποχώρησε πριν μερικές μέρες.

Αφορμή στάθηκε η επικείμενη θέαση των παικτών μηνυμάτων θαυμαστών στα social media για αυτό όταν δόθηκε ο λόγος για αυτό το έπαθλο στον Μάριο, εκείνος είπε χαρακτηριστικά πως: «Έχω πολλά να περιμένω από τα social media! Έχω πολλά να περιμένω πολλά, σίγουρα, από το Twitter! Αναμένω και γω να δω γιατί είναι μια επαφή με τον έξω κόσμο και γενικότερα θα γελάσουμε και θα περάσουμε καλά. Ότι και να είναι».

«Γιώργο, θα γελάσουμε;» ρώτησε ο Σάκης τον παρουσιαστή με εκείνον να απαντά: «Θα γελάσετε, ναι! Κοίτα, μέχρι στιγμής και οι δυο ομάδες έχουν κάψει από μια καλύβα. Έτσι; Για να λέμε τα πράγματα ανοιχτά».

«Ναι, ναι, ναι. Άρα αναμένω πως και πως, τρελαίνομαι και μ’ αρέσουν και τα τρολ. Τα τρολ τα δέχομαι», ανέφερε αμέσως μετά ο Μάριος με τις δύο ομάδες να ξεσπούν σε γέλια.