Survivor All Star spoiler (2/2): Απανωτά τα "χτυπήματα" στην ομάδα των Μαχητών - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί μια για πάντα από τον Άγιο Δομίνικο

Άλλη μία έκπληξη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (2/2): Απανωτά τα

Μπορεί να επικρατεί ένας χαμός στην παραλία του Άγιου Δομίνικου μετά την παραβίαση των κανόνων από την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα (δείτε εδώ με πόσα λεφτά έφυγε μετά την αποβολή της), οι οποίες παραδέχθηκαν πως χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο κρυφά από όλους για προσωπικό τους όφελος, ωστόσο το παιχνίδι του Survivor All Star δεν γίνεται να μείνει πίσω και οι αγώνες και τα έπαθλα θα συνεχίσουν να δίνονται και να πραγματοποιούνται κανονικά (δείτε εδώ ποιες θα πάρουν την θέση τους).

Απόψε, Τετάρτη 1/2, αναμένεται άλλος ένας εντυπωσιακός στίβος μάχης, ο οποίος θα είναι πολύ περίεργος, καθώς η ψυχολογία όλων έχει πέσει στα τάρταρα και ιδιαίτερα της κόκκινης ομάδας, εφόσον οι συμπαίκτριές τους είναι που έφεραν την "αναμπουμπούλα" ανάμεσά τους.

Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor All Star αυτή τη βδομάδα

Ότι κι αν συμβεί, όμως, το σίγουρο είναι πως δεν κινδυνεύει κανένας άλλος παίκτης. Εμείς γνωρίζουμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα απολαύσουν το νέο έπαθλο φαγητού και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Διάσημους, που συνεχίζουν το σερί και δείχνουν πως όταν ξεκινά το run τα ξεχνούν όλα και επικεντρώνονται στον στόχο τους.

Ωστόσο, βρίσκονται τέσσερα ονόματα στον τάκο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Εύη Σαλταφερίδου, η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλης και μόνο ένας θα αποχωρήσει την Πέμπτη 2/2. Σε αυτό το σημείο δεν είναι εύκολο να μαντέψει κανείς με βάση την δημοφιλία των διαγωνιζόμενων, καθώς είδαμε πολύ δυνατούς παίκτες να αποχωρούν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έχει πολλούς ακόλουθους και χιλιάδες like στα social media της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, για άλλη μία φορά το πρόσωπο που θα αποχαιρετήσει την ομάδα του και θα αφήσει πίσω του το νησί για δεύτερη φορά, θα είναι πάλι έκπληξη. Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος δεν ήταν καθόλου αδύναμος όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά φαίνεται πως δεν έχει πείσει τους τηλεθεατές γι' αυτό.