Survivor All Star: «Πρέπει να φύγει ο Κρις και ο Σώζων» - "Σκοτωμός" στην παραλία των Μπλε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Πρέπει να φύγει ο Κρις και ο Σώζων» -

Δίχως τέλος είναι όπως φαίνεται οι ήττες των Μπλε, οι οποίοι έχουν αρκετές μέρες να κερδίζουν κάποιο έπαθλο και μάλιστα ξανά απόψε 1/2 έχασαν το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star, το οποίο ήταν tweets και φαγητό (δείτε εδώ τι ανακοίνωσε αμέσως μετά ο Γιώργος Λιανός και τους έκανε να κλάψουν).

Μάλιστα, το παιχνίδι έληξε με το σκορ 10-2, κάτι που απογοήτευσε άκρως τους Μπλε, οι οποίοι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα προσπάθησαν για ακόμη μια φορά να βρουν τον λόγο που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ούτε μία φορά κάποιο έπαθλο αυτή την εβδομάδα.

"Σκοτωμός" στην παραλία των Μπλε

Αφού επέστρεψαν στη καλύβα, οι Μαχητές έκατσαν ξανά στην καλύβα και προσπάθησαν να συζητήσουν όσο πιο ήρεμα μπορούσαν τους λόγους που χάνουν κάθε φορά, ωστόσο η ηρεμία αυτή εξαφανίστηκε στα πρώτα λεπτά, μιας και ο ένας μίλαγε πάνω από τον άλλον.

Εκεί λοιπόν που οι περισσότεροι κατέληξαν είναι πως δεν έχουν στρατηγική, πως τα ματσαρίσματα στους αγώνες με τους αντιπάλους είναι πολύ λάθος και πως οι πιο αδύναμοι παίκτες είναι ο Κρις με τον Σώζων και η μόνη λύση να δυναμώσει η ομάδα είναι να φύγουν!

Το άγνωστο δράμα του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου - Έθαψε δυο συγγενείς του όταν...

Τον είχαμε γνωρίσει μέσα από το Survivor 2 και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να συζητηθεί ποικιλοτρόπως στα social media, εξαιτίας του επίθετός του. Ο προπονητής του χόκευ επί χόρτου, ωστόσο, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές με τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, αλλά και με την έντονη προσωπικότητά του.

Ο Σώζων, λοιπόν, είναι 44 ετών. Εργάζεται ως Εργοφυσιολόγος και προπονητής χόκεϊ επί χόρτου. Είναι 8 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο χόκεϊ επί χόρτου, κατέχει 2 χρυσά σε πανευρωπαϊκούς αγώνες με την ομάδα της Κηφισιάς, ενώ θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Ζει στην Αθήνα, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη γυμναστικής αλλά και με ακροβατικά πανιά.

Είχε δηλώσει στο παιχνίδι γιατί του αρέσει η καθημερινή ένταση, η αγωνία και το να βρίσκει τρόπους να υπερνικά τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του. Του αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός και πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο νικητής του παιχνιδιού. Θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο του ρίσκου, λάτρη του αγνώστου και της εξερεύνησης. Είναι ανυπόμονος, ανταγωνιστικός, ενώ οι φίλου του τον περιγράφουν ως ευγενικό, ευθύ, αληθινό και «πατέρα».

Μάλιστα, στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο Survivor Πανόραμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αποκαλύψει το τραγικό περιστατικό που του συνέβη, το οποίο τον έκανε πιο δυνατό σαν άνθρωπο.

«Στον σεισμό της Πάρνηθας, το 1999, έπεσε η πενταόροφη πολυκατοικία δίπλα στο σπίτι του και έχασε τον θείο του και τον ξάδερφό του. Μετά από 16 ώρες βρήκαν τη μικρή του ξαδέρφη ζωντανή… Και αυτό το γεγονός τον έκανε να μην σταματάει ποτέ να παλεύει και να πιστεύει σε θαύματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η αθλητικογράφος.