Ήταν ζευγάρι και το κρατούσαν κρυφό; Νέο σκάνδαλο στο Survivor All Star με παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα των Μπλε

Τα ονόματά τους στη φόρα με αποδείξεις - ντοκουμέντα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ήταν ζευγάρι και το κρατούσαν κρυφό; Νέο σκάνδαλο στο Survivor All Star με παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα των Μπλε

Πριν καν ξεκινήσει το Survivor All Star, όταν άρχισαν να γίνονται οι συζητήσεις - συναντήσεις των πρώην συμμετεχόντων με την παραγωγή για ένα πράγμα ήμασταν όλοι σίγουροι: Θα υπάρχουν ζευγάρια και μάλιστα - όπως αποδείχθηκε και στην πορεία - τρία συγκεκριμένα: Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ποιος να περίμενε, βέβαια, πως στη συνέχεια, εκεί στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, θα δημιουργηθεί ακόμα ένα; Η Καρολίνα Καλύβα «χτυπήθηκε» από τα βέλη του φτερωτού Θεού, τα οποία έδειξαν τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη! Και τώρα... μαντέψτε τι ανακάλυψε το Youweekly.gr; Ή μάλλον τι «ξέθαψε» το Youweekly.gr...

Φημολογούνταν πως ήταν μαζί και τώρα βρίσκονται στο Survivor All Star

Ανατρέχουμε στο κοντινό παρελθόν και συγκεκριμένα στο 2019! Ο Ηλίας Γκότσης που τώρα διατηρεί δεσμό με μια όμορφη μελαχρινή (δείτε την εδώ) όταν συμμετείχε στο παιχνίδι, τότε, φαινόταν να έχει έρθει αρκετά κοντά με την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία βρίσκεται κι αυτή αυτή την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ ποιος φεύγει τελικά απόψε 2/2).

Μάλιστα, όλοι θυμόμαστε τα βράδια τους στην καλύβα που η Εύη γελούσε με τα αστεία του και του χάιδευε τα μαλλιά κι αν δεν το θυμάστε εσείς, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πολλές, δε, ήταν οι κοινές τους εμφανίσεις χωρίς κανέναν από τους δυο, όμως, να επιβεβαιώνει αν είναι μαζί!

Γκότσης Σαλταφερίδου Survivor All Star
09-12-2018 Γκάζι Theater

Mετά από αρκετό καιρό, ωστόσο, που οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν και τα πηγαδάκια της εγχώριας showbiz οργίαζαν σε κάθε τους εμφάνιση, η Εύη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως το μόνο που τους ενώνει είναι μια δυνατή φιλία...

Συγκεκριμένα είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Φίλος λένε είναι αυτός, που όταν σε βλέπει να έχεις πέσει στα πατώματα, με το ένα χέρι σε σηκώνει… και με το άλλο σε μουτζώνει! Εντάξει ξεκάθαρα φίλος μου ο Ηλίας Γκότσης!»

Σαλταφερίδου Γκότσης Survivor All Star ζευγάρι