Survivor all star: «Θέλω το...» - Ασύλληπτο ''πλάγιασμα'' από το Βασάλο στην Εύη Σαλταφερίδου

Νέο φλερτ στον Άγιο Δομίνικο;!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θέλω το...» -  Ασύλληπτο ''πλάγιασμα'' από το Βασάλο στην Εύη Σαλταφερίδου

Στο σημερινό (2/2) επεισόδιο του Survivor all star είδαμε να συμβαίνουν αρχικά πρωτάκουστα πράγματα, αφού εκεί που κοιμόντουσαν οι κόκκινοι ένας ισχυρός σεισμός του ξύπνησε (δείτε εδώ τι συνέβη).

Αφού ξεπέρασαν το σοκ συνέχισαν τον ύπνο τους, όσο στην καλύβα των μπλε επικρατούσαν συζητήσεις για το παίκτη, που θα αποχωρήσει από το συμβούλιο, αφού όλοι οι υποψήφιοι ήταν από την ομάδα τους.

Το πικάντικο σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Εύη Σαλταφερίδου

Συγκεκριμένα η Εύη Σαλταφερίδου είχε μια έντονη ανησυχία και ανασφάλεια, πως ίσως θα ακουστεί το δικό της όνομα (δείτε εδώ ποιος φεύγει) με τους συμπαίκτες της να κάνουν χιουμοριστικά σχόλια και να διεκδικούν αντικείμενα τους.

Από όλα θα πρέπει να πούμε, πως ξεχωρίζει αυτό του Βασάλου, ο οποίος με μεγάλη άνεση της ζήτησε το...μπουστάκι της με την παίκτρια να απαντάει: «Μήπως θες το μαγιό;».

«Το μαγιό όχι. θέλω εκείνο το μπορντό που φοράς ή και το κολάν αν θες» και συμπλήρωσε με χιούμορ, «Φαντάζεσαι να πήγαινα με αυτό στους αγώνες;», είπε ο Βασάλος.

H ομάδα που κερδίζει σήμερα

Όπως έχει γίνει γνωστό από νωρίς το πρωί από τον Νίκο Παρτσώλη στην εκπομπή Πρωινό μας, απόψε το αγώνισμα θα διακοπεί πρόωρα κι αυτό γιατί θα υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος και μάλιστα κάτι τέτοιο δεν έχει ξανά συμβεί στα χρονικά του ριάλιτι! Ο στίβος μάχης θα είναι ο πολύ κλασικός και γνώριμος, ο ένας παίκτης θα σπρώχνει τον άλλο. Όλοι οι παίκτες θα τραυματιστούν ελαφρά ωστόσο θα σημειωθεί μια ακόμα μεγάλη ανατροπή.

Διαβάστε επίσης: Ήταν ζευγάρι και το κρατούσαν κρυφό; Νέο σκάνδαλο στο Survivor All Star με παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα των Μπλε

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, το αποψινό αγώνισμα δεν θα ολοκληρωθεί λόγω εντάσεων...Συγκεκριμένα, οι Μαχητές καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού βρίσκονται μπροστά στο σκορ όμως κάποια αντιαθλητικά χτυπήματα από τους Κόκκινους θα τους νευριάσουν με αποτέλεσμα να σταματήσουν να αγωνίζονται και ουσιαστικά να "χαρίσουν" το έπαθλο στους Κόκκινους!

Αυτοί όμως με την σειρά τους δεν θα το δεχτούν και θα γίνει ένας κακός χαμός.... Σύμφωνα όμως με τις πηγές μας, η παραγωγή πιθανότατα θα δώσει το έπαθλο σε οποίον τυπικά κερδίσει και δεν προβλέπεται η όποια παραχώρησή του στην αντίπαλη ομάδα....

Διαβάστε επίσης: «Τρέχουμε πανικόβλητοι γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού μετά το σκάνδαλο Δαλάκα & Ασημίνα