Survivor all star: Επεισοδιακή σκηνή αποχώρησης - Δε χαιρέτησε κανέναν και το ''έβαλε'' στα πόδια

Ο Καραγκούνιας ''λύγισε''...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Επεισοδιακή σκηνή αποχώρησης - Δε χαιρέτησε κανέναν και το ''έβαλε'' στα πόδια

Βραδιά αποχώρησης παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη 2/2 στο Survivor all star με τους υποψήφιους προς αποχώρηση να προέρχονται όλοι από την ομάδα των μπλε.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού αφορούσε λοιπόν τους Κρις Σταμούλη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Εύη Σαλταφερίδου, και Ρία Κολοβού, ωστόσο το κοινό είχε ψηφίσει λιγότερο μόνο έναν από τους 4.

Ο παίκτης που αποχώρησε (2/2) από το Survivor all star

Το spoiler μας είχε κυκλοφορήσει από νωρίς και για άλλη μια φορά σας είχαμε ενημερώσει πολύ σωστά (δείτε εδώ τις αντιδράσεις στο twitter πριν καλά καλά γίνει η αποχώρηση) πως σήμερα θα έφευγε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πειρατής του παιχνιδιού.

Αυτό όμως, που δεν είχαμε προβλέψει ήταν αφενός τα δάκρυα του Καραγκούνια τη στιγμή της ανακοίνωσης και αφετέρου τη στάση του Κώστα, ο οποίος δεν έκανε καμία δήλωση, δε χαιρέτησε κανέναν και απλώς πήρε τη δάδα του και έφυγε μια για πάντα....

Νωρίτερα ο παίκτης κόντεψε να πνιγεί

Η πάλη λοιπόν ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, η οποία λήγει με τον παίκτη, που καταλήγει μέσα στην πισίνα έχει φέρει τραυματισμούς και πολύ έντονα σχόλια, με το περιστατικό του Κώστα Αναγνωστόπουλου να δημιουργεί ανησυχία.

Συγκεκριμένα, ο πειρατής τα έβαλε με τον Κόρομι και δεν έφτανε αυτό, αφού πολύ σύντομα έπεσε στο νερό φοβούμενος μην πνιγεί. Οι διασσώστες τον ανέσυραν όμως κατευθείαν και η ανησυχία έληξε...

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας», είπε έντρομος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στις 2 ομάδες: «Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο».