Survivor all star: «Όχι ρε την τυπάρα, όχι τον πειρατή!» - Στα κάγκελα το twitter με τη σημερινή (2/2) αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου

Πριν καλά καλά παιχτεί το επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Όχι ρε την τυπάρα, όχι τον πειρατή!» - Στα κάγκελα το twitter με τη σημερινή (2/2) αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου

Λίγες ημέρες μετά τα ευτράπελα, που είδαμε να συμβαίνουν στο survivor all star με την έκτακτη αποβολή της Ασημίνας και της Δαλάκα από το παιχνίδι, το σημερινό (2/2) επεισόδιο θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Να θυμίσουμε εδώ, πως αναμένεται να δούμε την αποχώρηση από το συμβούλιο του νησιού με τους υποψήφιους να προέρχονται όλοι από τη μπλε ομάδα, η οποία τελευταία δεν τα πάει και πάρα πολύ καλά.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν (δείτε εδώ αναλυτικά), πως από τους Κρις Σταμούλης, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Εύη Σαλταφερίδου, και Ρία Κολοβού το πρόσωπο, που θα αποχωρήσει θα είναι ο γνωστός σε όλους και αγαπημένος για τις ατάκες και το χιούμορ του πειρατής ή αλλιώς Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Και επειδή το spoiler έχει ήδη διαρρεύσει βλέπουμε να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στο twitter πριν καλά καλά προβληθεί το επεισόδιο. Πιο αναλυτικά, οι χρήστες έχουν μεγάλη αγάπη στον Αναγνωστόπουλο και έτσι η μικρή παραμονή του στο παιχνίδι τους στεναχωρεί...

Τα σχόλια στο twitter για τη σημερινή (2/2) αποχώρηση στο Survivor all star

Η τελευταία σχέση του Αναγνωστόπουλου

Ο Αναγνωστόπουλος είχε γίνει γνωστός αρχικά μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης το 2017 και ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι σε νεαρή ηλικία άνηκε στο προσωπικό προστασίας πλοίων απέναντι σε πειρατές, ενώ πλέον διατηρεί τα δικά του καταστήματα εστίασης στην Αγία Παρασκευή και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Έχει καταγωγή από την Αθήνα και είναι 38 ετών. Στο παρελθόν έχει κάνει μία πολύ δύσκολη και επικίνδυνη δουλειά, αφού βρισκόταν στη Σομαλία και συγκεκριμένα σε καράβια και η δουλειά του ήταν να τα φυλάσσει από την εισβολή πειρατών.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει δύο αδέλφια με τα οποία είναι πολύ αγαπημένος. Εκτός από έναν μικρότερο αδελφό, η αδελφή του είναι πολύ γνωστή ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές ενώ η πιο γνωστή σειρά που την έκανε ευρύτερα γνωστή, ήταν το “Φίλα το βάτραχό σου” (δείτε εδώ ποια είναι).

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, το 2021 είχαν ακουστεί οι πρώτες φήμες πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Γωγώ Φαρμάκη είναι ζευγάρι, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει μαζί σε κοινές διακοπές, ενώ παράλληλα η κούκλα επιχειρηματίας είχε ανεβάσει και ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο απεικονίζονταν οι ίδιοι να βγάζουν μία selfie φωτογραφία (δείτε την εδώ).

Έκτοτε, κανείς από τους δύο δεν είχε ανεβάσει ξανά κάτι αλλά ούτε κι είχε μιλήσει, με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει γνωστό αν έχουν χωρίσει ή αν απλά κρατούν την σχέση τους όσο περισσότερο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της Γωγώς Φαρμάκη).

Βέβαια, o μισθοφόρος πριν μερικές μέρες σε μία συζήτηση για τα ζευγάρια του Survivor All Star αναφέρθηκε στη δική του προσωπική ζωή λέγοντας με χιούμορ στο Λιανό: «Έχω πολύ καιρό να έχω γυναίκα», με το συμβούλιο να ξεσπάσει στα γέλια με το ύφος, που εκφράστηκε.