Survivor All Star: Η κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη την ώρα που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πνιγόταν

Καρέ καρέ η στιγμή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη την ώρα που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πνιγόταν

Μεγάλο σοκ προκάλεσε στους τηλεθεατές στο χθεσινό 2/2 επεισόδιο του Survivor All Star καθώς, προτού ο αγώνας για το έπαθλο φαγητού διακοπεί εξαιτίας της Μπλε ομάδας που κατηγόρησε τους Κόκκινους πως δεν παίζουν δίκαια, πολλοί παίκτες τραυματίστηκαν, όπως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Κατά την διάρκεια του αγώνα του με τον Γιώργο Κόρομι και έχοντας πέσει στο νερό και οι δυο παίκτες, ο Κώστας φώναξε για βοήθεια με αντιπάλους και συμπαίκτες να τρέχουν για να τον τραβήξουν έξω.

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας», είπε έντρομος ο Αναγνωστόπουλος με το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στις 2 ομάδες: «Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο».

Η κίνηση του Χανταμπάκη την ώρα που ο Αναγνωστόπουλος πνιγόταν

Όλοι οι παίκτες έπεσαν γρήγορα στην πισίνα για να τον βοηθούν, να δουν αν είναι καλά και να τον τραβήξουν έξω για να τον δουν και οι γιατροί. Καθόλη την διάρκεια υπήρξε μεγάλη αναστάτωση μέχρι να δουν τι έχει συμβεί.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ωστόσο ήταν εκείνος που έπεσε πρώτος στο νερό για να τον βοηθήσει και στο twitter το έχουν σχολιάσει. Μπορεί στην πρώτη του συμμετοχή στο παιχνίδι να μην τον ήθελε κανείς, ενώ στο All Star να είναι "εξαφανισμένος" όμως όλοι μιλάνε για το ότι είναι δίκαιος και τους βοηθάει όλους ασχέτως ομάδας.

Να σημειώσουμε πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που αποχώρησε από το Survivor All Star έπειτα από απόφαση των τηλεθεατών - δείτε την αντίδραση ρου που συζητήθηκε έντονα.