My Style Rocks: «Το θεωρώ πρόστυχο! Παραπέμπει σε...» - "Σκοτώθηκαν" Χριστιάνα και Ναυσικά

Η έντονη διαφωνία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Το θεωρώ πρόστυχο! Παραπέμπει σε...» -

Να φορέσουν μπότες πάνω από το γόνατο ήταν το σημερινό challenge για τις παίκτριες του My Style Rocks, κάτι που μπορεί να ακούγεται εύκολο ωστόσο πολλές έπεσαν σε παγίδες. Μια από τις παίκτριες που προκάλεσε αντιδράσεις με το ντύσιμό της ήταν η Χριστιάννα Κατσιέρη.

Η ίδια εμφανίστηκε φορώντας μπότες που τις έκανε όμως ζαρτιέρες, κάτι που φάνηκε πολύ πρόστυχο και προκλητικό σε αρκετές από τις συμπαίκτριές της.

«Σήμερα δεν σκέφτηκα, απλά πάω… Δούλευα σε ένα κλαμπ στην Αθήνα ως χορεύτρια και έφυγα γιατί είχα καλύτερη πρόταση και έμαθα ότι βρήκαν μια άλλη κοπέλα στη θέση μου την οποία την ήξερα και δεν την συμπαθούσα και πολύ. Πήρα λοιπόν τις φίλες μου, ένα Σάββατο βραδάκι, να πάμε σε αυτό το μαγαζί για να σκάσει η κοπέλα η άλλη» είπε η Χριστιάνα αμέσως μετά την πασαρέλα της.

Χαμός με το σημερινό look της Χριστιάννας στο My Style Rocks

Ωστόσο, τόσο η Νικολέττα Στρελτσόβα όσο και η Ναυσικά Γερακουλάκου δεν τους άρεσε καθόλου το look της.

«Δεν μου αρέσουν καθόλου η ζαρτιέρες. Το θεωρώ πάρα πολύ πρόστυχο και μου χαλάει όλη την εικόνα. Δεν μπορώ να δω ένα κορίτσι νέο και φρέσκο να ντύνεται με αυτό τον τρόπο» δήλωσε η Νικολέττα .

«Παραπέμπει σε λάθος μαγαζί! Όχι σε κλάμπ. Σε κλαμπ, βέβαια, αλλά άλλου είδους κλαμπ. Αυτό εννοεί το κορίτσι. Είναι σαν να έχεις ξεχάσει να ντυθείς από κάτω. Ξεκάθαρα», τόνισε η Ναυσικά Γερακουλάκου, η οποία την είπε άσχημα χθες μέχρι και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

«Δεν το πιστεύω ότι έχουμε τέτοιες απόψεις εδώ μέσα! Αλήθεια το λέω, έχω απογοητευθεί πάρα πολύ από κάποιες κοπέλες. Μην έχετε στερεότυπα στο κεφάλι σας», ήταν η απάντηση της Χριστιάννας.