My Style Rocks: «Σοβαρά τώρα; Δεν είμαστε καλά ρε» - Έντονος καυγάς μεταξύ Βασιλικής και Χριστιάνας

Έγινε πάλι το έλα να δεις...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Σοβαρά τώρα; Δεν είμαστε καλά ρε» - Έντονος καυγάς μεταξύ Βασιλικής και Χριστιάνας

Χαμό έκανε για ακόμη μια φορά η Βασιλική Λιγνού στο σημερινό 3/2 επεισόδιο του My Style Rocks μιας και η επιλογή δεν εντυπωσίασε καθόλου τόσο τις συμπαίκτριες της όσο και την κριτική επιτροπή, ενώ νωρίτερα χαμός είχε γίνει και με την Χριστιάνα.

Συγκεκριμένα, η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη ενόχληση όταν δέχθηκε -1 από την Χριστιάννα Κατσιέρη.

Έντονος καυγάς στο My Style Rocks με την Βασιλική

«Έβαλα -1, ναι, γιατί αν βαθμολογεί η Βασιλική την Όλγα με 2, η Βασιλική θεωρείται για -2 απλά δεν έβαλα -2 για να μην το πιάσει η κάμερα σαν 2. Οπότε της έβαλα -1. Όταν βαθμολογείς να είσαι αντικειμενική και να μην πηγαίνεις με θέμα συμπάθειας γενικότερα».

Ωστόσο, αμέσως μετά προκλήθηκε ένας μεγάλος καυγάς, στον οποίο προστέθηκε και η Όλγα Κοτλιδά.

«Αλλουνού παπά ευαγγέλιο είναι όλο αυτό! Είναι η μία μπάντα και η άλλη μπάντα! Δεν θα κάτσουμε τώρα να τα βρούμε. Αυτό το λες εσύ, Όλγα και εγώ δεν σου κάνω επίθεση. Είσαι παράλλογη γιατί εμένα αυτό το στιλ είναι το δικό μου! Αυτό παρουσιάζω όπως παρουσιάζεις και εσύ το δικό σου. Σοβαρά τώρα; Δεν είμαστε καλά ρε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βασιλική Λιγνού.

«Δεν μπορώ να βλέπω -1 και να μην με επηρεάζει! Το καταλαβαίνεις, Ηλιάνα; Δεν πάει έτσι! Εντάξει», πρόσθεσε ενοχλημένη.

«Πάντα ανοίγουν αυτές οι κουβέντες όποτε έρχεσαι εσύ εδώ μπροστά, Βασιλική και πραγματικά πιστεύω ότι αναλώνεις όλη την ενέργεια σου στο να μην αφήσεις καμιά κουβέντα να πέσει κάτω παρά στα σύνολα που θα φέρεις. Δηλαδή αν εδώ τσακώνεστε έτσι μπροστά στις κάμερες, πίσω τι κάνετε; Πιάνεστε μαλλί με μαλλί μεγάλες γυναίκες;» ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Πίσω όλες είναι, «ωραία είσαι» και «σου σου» «μου μου» και ερχόμαστε εδώ βάζουμε ένα! Εγώ το έχω πει, ποτέ δεν έχω πει καλή κουβέντα και να έρθω να κάνω κάτι άλλο μπροστά σας. Όπως επίσης ποτέ δεν έχω έρθει όπως το παρουσιάζετε εσείς σήμερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έχω εγώ αυτή την αντιμετώπιση που προσπαθώ, πραγματικά και το ξέρω εγώ που κάθομαι και σκάω στο σπίτι μου για να έρθω εδώ και να φέρω εικόνες! Προσπάθησα να κάνω ένα στιλ αλλά όχι και το τίποτα! Όχι και το τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά η Βασιλική.