My Style Rocks: «Η υπομονή μου θα λείπει σε λίγο» - Άφωνος ο Σκουλός με την απάντηση της Emilia Vodos

Ξέσπασαν όλοι σε γέλια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Η υπομονή μου θα λείπει σε λίγο» - Άφωνος ο Σκουλός με την απάντηση της Emilia Vodos

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού My Style Rocks είναι αναντίρρητα Emilia Vodos τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις ατάκες της, μιας και πάντα θα έχει κάτι να απαντήσει, τόσο στις συμπαίκτριές της όσο και στην κριτική επιτροπή.

Ειδικά με τους κριτές πάντα η συζήτηση είναι απολαυστική μιας και η ίδια δεν διστάζει να τους αντιμετωπίσει και να εκφράσει την άποψή της.

Κλάμα με Σκουλό και Emilia Vodos στο My Style Rocks

Στο σημερινό 3/2 λοιπόν επεισόδιο, στο οποίο όλες έπρεπε να φορέσουν μπότες πάνω από το γόνατο, ο Δημήτρης Σκουλός της έλεγε πώς συνεχώς από το look της κάτι λείπει. Εκείνη φυσικά δεν κρατήθηκε και του απάντησε με αρκετή δόση ειρωνείας.

«Η υπομονή μου θα λείπει σε λίγο», του είπε, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ξεσπά σε γέλια, ωστόσο πριν μερικές μέρες η διαγωνιζόμενη δεν σταμάτησε να κλαίει με όσα άκουσε.

Το "άδειασμα" της για τις αρνητικές κριτικές

Η παίκτρια από το ριαλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, μίλησε την Κυριακή (29/1) στον τηλεοπτικό φακό του Γειά σου και αναφέρθηκε στα όσα δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και την καταγωγή της.

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από τα σχόλια για την καταγωγή της, η Emilia Vodos δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για άλλη μια φορά.

«Για να με σχολιάζουν, αυτό σημαίνει ότι κάνω κάτι καλά γιατί αν όλα αυτά δεν υπήρχαν, θα σήμαινε πως κι εγώ είμαι μια γλάστρα εδώ, κάτι το οποίο δεν θέλω», ανέφερε αρχικά.

Για την στιγμή που ρωτήθηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την καταγωγή της: «Εκείνη την στιγμή δεν ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα»

Για τις αισθητικές παρεμβάσεις: «Δέχτηκα σχόλια για τις πλαστικές επεμβάσεις, απάντησα ανοιχτά πως έχω κάνει κάτι στο πρόσωπό μου, έφτιαξα τη μύτη μου και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία, είχα πάει με τους γονείς μου», αποκάλυψε η Emilia Vodos.