The Voice: «Δεν το περίμενα!» - Η παίκτρια που έσωσε ο Σάκης Ρουβάς λίγο πριν δει την πόρτα της εξόδου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
The Voice: «Δεν το περίμενα!» - Η παίκτρια που έσωσε ο Σάκης Ρουβάς λίγο πριν δει την πόρτα της εξόδου

Το αποψινό (4/2) επεισόδιο του The Voice είναι άκρως ανατρεπτικό, με τους διαγωνιζόμενους και τους κριτές να μην περιμένουν τα όσα γίνονται. Ο Σάκης Ρουβάς, που σε κάθε επεισόδιο κάνει την ανατροπή (δείτε εδώ τι έκανε στο προηγούμενο επεισόδιο) με την σειρά του έδωσε σε μια διαγωνιζόμενη την ευκαιρία να είναι στην επόμενη φάση, που θα λέγαμε οτι την "εσωσε" από την πόρτα της εξόδου.

Ο λόγος για την Μαρία Αυξεντή, που βρίσκεται στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Η κίνηση του Σάκη Ρουβά που εφνιδίασε την παίκτρια του The Voice

Μέσα από το ντουέτο που εκτέλεσε η διαγωνιζόμενη, η Έλενα Παπαρίζου δεν έκρυψε την δυσκολία να επιλέξει τον έναν με τον οποίο και θα έπρεπε να συνεχίσει τη διαδρομή στον διαγωνισμό. Και αυτός, αν και δεν το περίμενε όπως πρόδωσε αργότερα στη Βάλια Χατζηθεοδώρου, ήταν ο Λευκός.

«Δεν το περίμενα! Όπως και η Έλενα, ήμουν και γω μπερδεμένος. Δηλαδή δεν ήξερα αν θα πάρει αυτόν ή αυτήν. Σίγουρα όμως πιστεύαμε πως, επειδή θα το πούμε πολύ καλά, κάποιο steal θα γίνει. Η θεωρία, βέβαια, η δικιά μου ήταν πως η Έλενα θα πάρει την Μαρία και θα με κάνει steal ο Μουζουράκης» πρόδωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του μουσικού τάλεντ σόου.

Ο χρόνος, όμως, τελείωσε και ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να αποχαιρετά την ερμηνεύτρια. Ο Σάκης Ρουβάς είχε, ωστόσο, διαφορετικά σχέδια. Ο Ρουβάς, όμως πάτησε το steal button και τρέλανε τους πάντες, περισσότερο δε την Έλενα Παπαρίζου η οποία και φώναξε από χαρά όρθια. «Και να ‘το το steal! Και πίσω στη θέση σου! Να, λοιπόν, που βιάστηκα να μιλήσω γιατί την τελευταία κουβέντα έπρεπε να την πει ο Σάκης Ρουβάς στου οποίου την ομάδα θα ενταχθείς και θα συνεχίσεις» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

«Νιώθω υπέροχα! Τι να πω… Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη» δήλωσε, με χαμόγελο, η παίκτρια του The Voice στο νέο επεισόδιο του τάλεντ σόου που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.