Survivor All Star: «Υπάρχουν και οι ηλίθιοι» - Τους έσφαξε με το γάντι τους Μπλέ ο Σπύρος Μαρτίκας

Τι συνέβη πάλι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Υπάρχουν και οι ηλίθιοι» - Τους έσφαξε με το γάντι τους Μπλέ ο Σπύρος Μαρτίκας

Από το ξεκίνημα του αποψινού (6/2) επεισοδίου στο Survivor All Star είδαμε να ρίχνουν τα καρφιά τους οι μαχητές στον Σπύρο Μαρτίκα και τα όσα είπε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ τι έγινε εκεί). Για άλλη μια φορά ο φαρμακοποιός έκανε τα σχόλια του και έριξε τα βέλη του σε συμπαίκτες του για τις τακτικές τους στο παιχνίδι και το γεγονός ότι του έδωσαν ψήφους.

Τα λόγια του Σπύρου Μαρτίκα για τους Μαχητές στο Survivor All Star

«Οι μπλε έχουν περάσει σε άλλο στάδιο κι είναι απρόβλεπτοι. Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σκληρή. Η βλακεία με την εξυπνάδα έχει τεράστια διαφορά, ότι η εξυπνάδα έχει όριο. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων οι έξυπνοι κι οι ηλίθιοι. Οι πρώτοι δεν το λένε κι οι δεύτεροι δεν το ξέρουν.

Οπότε αν κάποιος δεν ξέρει το μεγαλείο της αντίληψής του, σημαίνει ότι θα κάνει μόνιμα λάθη, απρόβλεπτα» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

Να υπενθυμίσουμε ότι με το ξεκίνημα του επεισοδίου είδαμε τον Ηλία Γκότση με τον Ηλία Μπόγδανο να συζητάνε τα χθεσινά "μαντάτα" του Σπύρου Μαρτίκα και ο ένας υποστήριξε τον άλλον διότι ο Γκότσης δεν παίρνει αδύναμους παίκτες.

«Εκτέθηκε ο Μαρτίκας χθες γιατί ο Ηλίας πήγε στον Χανταμπάκη και τον Κόρο, παίκτες πολύ δυνατοί στον στίβο μάχης», είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Πρέπει να στεναχωρηθεί πολύ ο Σπύρος που κέρδισε το 2018», είπε ειρωνικά ο Ηλίας Γκότσης.