My Style Rocks: «Τι βλακείες είναι αυτές;» - Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική με το κράξιμο του Κουδουνάρη

Χαμός για ακόμη μια φορά στο χθεσινό 6/2 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Τι βλακείες είναι αυτές;» - Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική με το κράξιμο του Κουδουνάρη

Είναι γεγονός πως το φετινό My Style Rocks είναι γεμάτο εντάσεις και τσακωμούς, με τις παίκτριες να προσπαθούν κυριολεκτικά να.. "φάνε" η μία την άλλη, με αποτέλεσμα σε κάθε επεισόδιο να καυγαδίζουν άγρια.

Μάλιστα, στο χθεσινό 6/2, είδαμε για ακόμη μια φορά κλάματα και φωνές. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης έδειξε αρκετά ενοχλημένος με την ανταλλαγή βαθμολογιών ανάμεσα στις δύο ομάδες κοριτσιών που έχουν δημιουργηθεί στο παιχνίδι. Φυσικά, η κουβέντα πήγε στην Βασιλική, η οποία ανέφερε ότι βαθμολογεί με τακτική.

Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική με τα λόγια του Στέλιου Κουδουνάρη για το My Style Rocks

«Θέλω να σου μιλήσω πολύ ήρεμα γιατί έχεις δυνατότητες, αλλά αναλώνεσαι σε λάθος πράγματα. Δεν βαθμολογείς αντικειμενικά, θα σε φάει η μαρμάγκα, όπως σου το λέω και θα φύγεις από εδώ για άλλους λόγους κι όχι για τα ρούχα. Είναι διαγωνισμός μόδας, ούτε κουτσομπολιού ούτε κοτετσιού. Σαν κοτέτσι έχετε γίνει. Κοίτα τον εαυτό σου, μην κοιτάς τις άλλες. Τι βλακείες είναι αυτές;» είπε εκνευρισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης με αποτέλεσμα η Βασιλική να ξεσπάσει σε κλάματα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τσακώνεται με τις συμπαίκτριές της, ειδικά με την Χριστιάννα.

Ποια είναι η Βασιλική Λιγνού

Έχει άμεση σχέση με την μόδα, αφού είναι Fashion Manager. Έχει ταλέντο στο να συνδυάζει ρούχα, ενώ έρχεται στον διαγωνισμό έχοντας ως στόχο να τον κερδίσει. Είναι μία γυναίκα που δίνει τεράστια προσοχή στο στυλ της και την ενδιαφέρει η εικόνα της, ενώ σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να τραβάει όλα τα βλέμματα.Κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από το Αίγιο και την Σαντορίνη. Γεννήθηκε στην Αθήνα στην οποία και πέρασε τα παιδικά της χρόνια, ωστόσο επισκέπτεται όποτε έχει χρόνο και τα δύο μέρη από τα οποία κατάγεται.

Είναι μία γυναίκα που ξέρει πώς να ντύνεται και γι αυτό εντυπωσιάζει και τραβά τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Σε αντίθεση με άλλες γυναίκες, η Βασιλική Λιγνού πιστεύει ότι για να εντυπωσιάσει κάποιος και να κερδίσει τις καλύτερες κριτικές με το στυλ του δεν χρειάζονται περιττά πράγματα και για εκείνη πάντοτε το απλό είναι αυτό που τελικά είναι και το πιο όμορφο. Παράλληλα, η ίδια στα outfits της πηγαίνει με βάση το κομμάτι και όχι την μάρκα, έτσι στην ντουλάπα της έχει πολλά ρούχα και πολλών Ελλήνων σχεδιαστών.