«Βάζουνε καινούριες κάμερες...» - Η ανακοίνωση του Λιανού μετά το σάλο με Μαριαλένα και Βασάλο στο Survivor All Star

Οι πρώτες του δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βάζουνε καινούριες κάμερες...» - Η ανακοίνωση του Λιανού μετά το σάλο με Μαριαλένα και Βασάλο στο Survivor All Star

Το Survivor All Star φέτος είναι γεμάτο σκάνδαλα με τους παίκτες επειδή είναι μαθημένοι στα περί Άγιου Δομίνικου να έχουν ξεφύγει μη υπολογίζοντας τους κανόνες της παραγωγής. Τα παραδείγματα είναι πολλά και έχουν γίνει γνωστά.

Το παράνομο ειδύλλιο Μάριου Πρίαμο - Καρολίνας Καλύβα, η παράβαση κανόνα της επικοινωνίας από Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου και τελευταίο και καλύτερο οι φήμες που κυκλοφόρησαν για Κωνσταντίνο Βασάλο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αρχικά ειπώθηκε πως ο Κωνσταντίνος τρώει κρυφά μαζί με άλλους φαγητά που αφήνουν locals σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ενώ μετά από αυτά ακούστηκε πως... υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον ίδιο και παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, με την Μαριαλένα και τον Σάκη Κατσούλη να τους κάνουν πλάτες για να συναντιούνται - δείτε εδώ τι συμβαίνει τελικά.

Οι δηλώσεις του Λιανού για το Survivor All Star

Σήμερα Τρίτη 7/2 ο Γιώργος Λιανός στην ραδιοφωνική εκπομπή που συμμετέχει, δέχτηκε ορισμένες ερωτήσεις από τους συνεργάτες του σχετικά με το τι συμβαίνει τελικά στο Survivor All Star και τους παίκτες.

«Βάζουνε καινούριες κάμερες στους φοίνικες, κάθε φοίνικας και κάμερες, κάθε κάμερα και καημός. Ξεπορτίζουν οι παίκτες», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Εγώ πιστεύω είναι το νούμερο 2 και ξαναγυρίζουν» και συνέχισε για την ανάρτηση του Τριαντάφυλλου που αναφέρει ειδύλλιο ανάμεσα στην Σταυρούλα «Ακόμη εδώ είναι; Δεν έχει φύγει ακόμη αυτός; Πότε ήταν το δικό του το Survivor», είπε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για το επίμαχο πλάνο στο χθεσινό 6/2 επεισόδιο.

«Στην καλύβα έχει πατήσει κανείς από τότε. Πολύ στεναχωρημένος είμαι. Τσάμπα έβαλα τα ηλεκτρικά, τζάμπα θερμοσίφωνα, τις ανέσεις μέσα», είπε για την περιβόητη καλύβα της ζούγκλας.

Όσον αφορά την Δαλάκα και την Ασημίνα, είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα και περιμένει να γίνουν οι συζητήσεις - δείτε εδώ τι συμβαίνει με την παραγωγή και ποια απόφαση θα πάρουν.