My Style Rocks: «Δεν θα παίξει ρόλο στη βαθμολογία» - Την έριξε την σπόντα του ο Δημήτρης Σκουλός

Τι έκανε η Νικόλ;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Δεν θα παίξει ρόλο στη βαθμολογία» - Την έριξε την σπόντα του ο Δημήτρης Σκουλός

Το My Style Rocks πιστό για μια ακόμη φορά πιστό στο απογευματινό του ραντεβού και οι διαγωνιζόμενες είναι κυριολεκτιά έτοιμες για όλα, έχοντας σκοπό να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις στυλιστικές τους επιλογές. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα ακόμη επεισόδιο η διαμάχη της Emilia με κάποιον, είτε είναι κριτής, είτε διαγωνιζόμενη (δείτε εδώ με ποιον τσακώθηκε σήμερα).

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Σκουλός έκρινε με αρκετή αυστηρότητα την στυλιστική επιλογή της Νικόλ Δεσποτοπούλου, καθώς "πήγαινε σε έκθεση αδημοσίευτων φωτογραφιών."

Η αρνητική κριτική του Σκουλού στην Νικόλ στο Survivor All Star

Ο γνωστός φωτογράφος δεν ήταν ευχαριστημένος με κανένα κομμάτι από την ενδυμασία της παίκτριας, λέγοντάς της πως δεν του άρεσε το πουκάμισο, δεν του άρεσε το σακάκι που ήταν oversized και μακρύ, ούτε τα αξεσουάρ που είχε επιλέξει. Όπως της είπε, το μόνο που παρέπεμπε στο concept του ντυσίματός της ήταν το βαθύ σκίσιμο με την καλτσοδέτα.

Και εκεί όμως είχε ένσταση ο Δημήτρης Σκουλός ο οποίος της είπε ότι δείχνει και ξαναδείχνει το πόδι της μέσα από το βαθύ σκίσιμο της φούστας της. Μάταια η Νικόλ Δεσποτοπούλου προσπαθούσε να τον πείσει να μη της βάλει χαμηλή βαθμολογία. Αν και εκείνος τής είπε ότι δεν θα παίξει ρόλο στη βαθμολογία η εμμονή της να δείχνει το πόδι της, τελικά της έβαλε μόλις έναν βαθμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε προηγούμενο επεισόδιο ένα περιστατικό με τον Δημήτρη Σκουλό που για ακόμη μια φορά έκραξε τις διαγωνιζόμενες και τότε μια από αυτές απάντησε.

«Η υπομονή μου θα λείπει σε λίγο», του είπε, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ξεσπά σε γέλια, ωστόσο πριν μερικές μέρες η διαγωνιζόμενη δεν σταμάτησε να κλαίει με όσα άκουσε.