Survivor All Star: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αποψινό (7/2) έπαθλο φαγητού

Έπρεπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αποψινό (7/2) έπαθλο φαγητού

Το Survivor All Star έχει πολλές στιγμές από όσα συμβαίνουν στην παραλία και των δύο ομαδών, ωστόσο περισσότερο από όλα, σημασία έχει τι συμβαίνει στον στίβο μάχης που τους παρουσιάζεται κάθε φορά. Το βράδυ της Τρίτης (7/2), λοιπόν, όλοι τους βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό και "ρίχτηκαν" στη μάχη για να φέρουν τη νίκη, ώστε να μη χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους και να διεκδικήσουν την ασυλία.

Δυστυχώς, δεν μπορούν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος και έφτασαν στο 10 - 9.

Αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε (7/2) στο Survivor All Star

Επιβεβαιώνοντας, λοιπόν, το youweekly.gr για άλλη μία φορά, οι Μαχητές έφεραν τη νίκη και άφησαν πίσω τους αντιπάλους τους, οι οποίοι θα πεινάσουν και θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά ποιον θα βγάλουν στον τάκο (δείτε εδώ ποιος θα ψηφιστεί). Η ψυχολογία τους έχει επηρεαστεί πολύ και φαίνεται πως δεν μπορούν να ανακάμψουν εύκολα.

Τι θα συμβεί αν επιστρέψουν στο Survivor η Δαλάκα και η Ασημίνα

Αρχικά να τονιστεί το γεγονός πως οι δυο παίκτριες δεν φαίνεται να διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους (δείτε εδώ τι συμβαίνει) και όλοι αναμένουμε πραγματικά πως και πως τις πρώτες τους δηλώσεις. Ωστόσο, αυτές μάλλον θα τις παρακολουθήσουμε μέσω τις κάμερες του Survivor στα κλασικά κιου των παικτών αφού το επικρατέστερο σενάριο για τον Ατζούν είναι αφού το αποδεκτούν οι υπόλοιποι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο οι δυο τους να επιστρέψουν αλλά με έναν βάρβαρο κανόνα: Καμία από τις δυο δεν θα γευτεί τα επόμενα 5 έπαθλα φαγητού που θα ακολουθήσουν.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως η αφαγία στον Άγιο Δομίνικο είναι το πρώτο πράγμα που σου στοιχίζει... Το θέμα είναι οι παίκτες θα δεχτούν αυτό τον κανόνα για να επιστρέψουν τα κορίτσια στις ομάδες τους; Κοντός ψαλμός αλληλούια! Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε...