Masterchef: Δεν τον λυπήθηκε... Τον έδιωξε και ησύχασε - Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε

Η απόφαση ήταν δύσκολη...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: Δεν τον λυπήθηκε... Τον έδιωξε και ησύχασε - Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε

Tο αποψινό (7/2) επεισόδιο στο MasterChef έφτασε στο τέλος του και δυστυχώς για τους διαγωνιζόμενους, οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν ποιος από τους τρεις διαγωνιζόμενους θα αποχωρίσει.

Ο Παύλος Λούλης (δείτε εδώ το πιάτο του), ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος δεν κατάφεραν στο Τεστ Δηmιουργικότητας να ικανοποιήσουν, με τους γαστρονομικούς τους συνδυασμούς, τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και κλήθηκαν να προσπαθήσουν ξανά για την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef που αποχώρησε

Οι τρεις παίκτες χρειάστηκε να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο και με πιο δύσκολα δεδομένα, ώστε να δείξουν ένα πιάτο αντιγραφής, όσο πιο κοντά γίνεται στο αρχικό.

Η τεχνική κι η ακρίβεια έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Oι παίκτες έπρεπε μεταξύ άλλων να είναι ψύχραιμοι και προσηλωμένοι. Δύο από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση κι ένας έπρεπε να αναμετρηθεί με τον νέο «εισβολέα» που εμφανίστηκε στο MasterChef, για να διεκδικήσει ξανά μια θέση στον διαγωνισμό.

Αυτός που είχε το χειρότερο πιάτο κι έπρεπε να αναμετρηθεί με ένα παλιότερο παίκτη, που ήρθε να πάρει την θέση του, ήταν ο Σταύρος, ο οποίος αντιμετώπισε τον Ηλία Κιαζόλι. Τελικά ο Ηλίας ήταν αυτός που πήρε την νίκη και κατοχύρωσε την επιστροφή του στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνιζόμενος του Masterchef που δεν πρόλαβε καλά καλά να έρθει

Με τις νέες διαδικασίες, ο Σταύρος θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει ξανά την παραμονή του στο MasterChef, αντιμετωπίζοντας έναν παλιότερο παίκτη που έχει περάσει από τον διαγωνισμό και διεκδικεί κι ο ίδιος την θέση. Αυτός ήταν ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος ήρθε με φόρα στον διαγωνισμό. Με την εμφάνισή του αρκετοί πάγωσαν καθώς ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες του MasterChef κι είχε προκαλέσει πολλές ταραχές.

Ο Δημήτρης χάρισε μερικές μοναδικές ατάκες για τον Ηλία: «MasterChef 4 Ηλίας. Εντάξει, όλοι τον έχουμε δει, ξέρουμε ποιος είναι πολύ καλά. Θυμάμαι τις κοντρίτσες που είχε με την ομάδα Σταύρος, Σταυρής και γενικά όλο το παρεάκι εκεί πέρα και τους θεωρούσε ότι είναι η κλίκα και τους βαρούσαν τους υπόλοιπους. Θυμάμαι και το αγγούρι που έφαγε στο τέλος».