Survivor all star: «Είναι στήριγμα μου...» - Η αντίδραση του Σχίζα για το έπαθλο επικοινωνίας με την Παναγιώταρου

Τι είπε για το κορίτσι του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Instagram
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Instagram

Ένα πολλά υποσχόμενο επεισόδιο προβάλλεται και την Τετάρτη 8/2 στο Survivor all star με τις δύο ομάδες να μάχονται σκληρά για το έπαθλο επικοινωνίας και του φαγητού μαζί.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως την πρώτη επικοινωνία με τον έξω κόσμο είχε κερδίσει η κόκκινη ομάδα, οπότε είχε διαβάσει ξεκαρδιστικά tweets αντί για τους μπλε, που τα διεκδικούν την Τετάρτη 8/2.

Αντίθετα, αν οι διάσημοι κερδίσουν ξανά θα είναι ένα βήμα μπροστά και θα έχουν τη χαρά να διαβάσουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια δεν είναι άλλο από τον Σχίζα με την Παναγιώταρου και έτσι ο παίκτης, με το που έμαθε το έπαθλο μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για το κορίτσι του...(δείτε εδώ τι κάνει η Αλεξάνδρα όσο λείπει ο καλός της).

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Survivor all star

«Ο στόχος μου είναι να ακούσω το κορίτσι μου και να μη μπορώ; Αυτό είναι παράνοια, περιμένω πως και πως να νικήσει η ομάδα μου, να φάτε χώμα...θέλω να την ακούσω να δω τι έχει να μου πει, είναι φίλη μου, είναι παρέα μου, είναι στήριγμά μου, θα προσπαθήσω και εγώ όσο μπορώ από τον πάγκο και πάμε να το πάρουμε», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, που ξέρετε κι έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια πως δεν πέφτουν έξω για κανένα λόγο, η τύχη των Μπλε δεν θα συνεχιστεί για πολύ αφού απόψε που οι δυο ομάδες θα παίξουν για ένα από τα πιο σημαντικότερα έπαθλα, το έπαθλο της επικοινωνίας, θα το χάσουν για ακόμη μια φορά.

Οι διάσημοι θα καταφέρουν να πάρουν «εκδίκηση» μετά τα χθεσινά και να είναι αυτοί που για ακόμα μια φορά θα δουν μηνύματα από τον έξω κόσμο ή από τα αγαπημένα τους άτομα...

Αύριο, βέβαια, έχουμε και τον παίκτη που θα αποχωρήσει (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός!)