Survivor all star: Εκτός παιχνιδιού η Μελίνα Μεταξά! Την πήρε ασθενοφόρο εκτάκτως

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Εκτός παιχνιδιού η Μελίνα Μεταξά! Την πήρε ασθενοφόρο εκτάκτως

Στο σημερινό 8/2 επεισόδιο του Survivor all star είδαμε τους παίκτες να τα δίνουν όλα, καθώς κόκκινοι και μπλε θα λέγαμε, πως έδωσαν την ψυχή τους με σκοπό να πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας και να έρθουν για λίγο σε επαφή με τον έξω κόσμο.

Και επειδή οι στίβοι μάχης είναι πολύ απαιτητικοί μια από τις παίκτριες των μπλε, που είναι πολύ μαχητική έπεσε κάτω από την εξάντληση.

Ο λόγος για τη Μελίνα Μεταξά, η οποία λόγω πίεσης αισθάνθηκε δυσφορία με αποτέλεσμα να την πάρει φορείο για εξετάσεις, με την ίδια να κλαίει τρομοκρατημένη.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 9/2: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί αύριο!

Το ατύχημα της Μελίνας Μεταξά στο Survivor all star

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα στο Survivor all star και έτσι την Τετάρτη 8/2 οι ομάδες αγωνίστηκαν με σκοπό να έρθουν πιο κοντά στους δικούς τους στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως την πρώτη επικοινωνία με τον έξω κόσμο είχε κερδίσει η κόκκινη ομάδα, οπότε είχε διαβάσει ξεκαρδιστικά tweets αντί για τους μπλε, που τα διεκδικούσαν σήμερα.

Όπως σας το είχαμε πει και εμείς από νωρίς, η ομάδα που θα δει μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα με τελικό σκορ 10/8 θα είναι ξανά οι κόκκινοι...