Survivor all star: «Σ'αγαπώ...» - Πλάνταξε στο κλάμα ο Μαρτίκας με το μήνυμα της Βρισηίδας από την Ελλάδα

Δε μπορούσε να διαβάσει με τίποτα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Σ'αγαπώ...» - Πλάνταξε στο κλάμα ο Μαρτίκας με το μήνυμα της Βρισηίδας από την Ελλάδα

Η ομάδα των διάσημων κέρδισε την Τετάρτη 8/2 το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor all star και έτσι είχε την τύχη να απολαύσει έπαθλο φαγητού μαζί με τα μηνύματα φίλων και συντρόφων τους από την Ελλάδα.

Ένα από τα δεσμευμένα πρόσωπα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος γνώρισε την καλή του, Βρισηίδα Ανδριώτου πέρυσι μέσα από το παιχνίδι και από τότε είναι αχώριστοι (δείτε εδώ την απάντηση της Βρισηίδας στις φήμες εγκυμοσύνης της).

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι συνεχίζει ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ότι δεν θα πάψω να παλεύω γι’ αυτόν τον κόσμο και παλεύω δίπλα.

Παλεύω και για την Βρισηίδα μου που έφυγε. Βρισηίδα μου κάνε υπομονή ο χρόνος περνάει γρήγορα. Μόλις επιστρέψω δεν θα ξαναλείψω από δίπλα σου, αλλά θα εκπληρώσω και όλα όσα υποσχέθηκα και ξέρω πως με έχεις στηρίξει μέχρι σήμερα σε κάθε υπόσχεση μου και γι’ αυτό σ’ αγαπάω. Γιατί σε έχω δίπλα μου στα δύσκολα και υπομένεις για να έρθω και να γίνουν όλα ωραιότερα», είχε πει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αφού λοιπόν, για προσωπικούς λόγους η Βρισηίδα αποχώρησε από το all star φέτος, έστειλε ένα όλο αγάπη μήνυμα στον καλό της, το οποίο έκανε τον Μαρτίκα να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η συγκίνηση του Σπύρου Μαρτίκα με το μήνυμα της Βρισηίδας Ανδριότου